G4Media.ro

Fostul manager al spitalului care a ars în Constanța vrea să revină…

Sursa foto: Captură video

Fostul manager al spitalului care a ars în Constanța vrea să revină în funcție și invocă pretenții în instanță/ După tragedia în care au murit 7 femei, primăria a demis-o pe Stela Halichidis

Stela Halichidis, fostul manager al spitalului care a ars în Constanța, vrea să fie repusă în funcție și invocă pretenții în instanță, conform portalului justiției. Pe site-ul Tribunalului Constanța a apărut o cerere de chemare în judecată depusă de aceasta împotriva Primăriei Constanța și a municipiului Constanța.

Halichidis, fost manager al Spitalului de Boli Infecțioase din oraș, care a fost mistuit într-un incendiu la 1 octombrie și în urma căruia au murit 7 femei, cere anularea dispoziției 5199/04.10.2021, prin care a fost demisă de Primăria Constanța, în subordinea căreia se află instituția medicală.

Fostul manager a formulat și pretenții în cererea de chemare în judecată, dar refuză să facă orice comentarii referitoare la proces.

Stela Halichidis a fost managerul spitalului începând cu anul 2009, iar în ultimii 5 ani a primit „foarte bine” pe linie în rapoartele de evaluare a activității, arată Info Sud-Est. A existat o singură excepție: Un consilier local PNL care a notat-o pe Stela Halichidis cu 0 și 1 la cele patru criterii punctate în evaluare.

Membrii comisiei de evaluare acordau punctaje pentru patru criterii: planificare, organizare, coordonare și control. În perioada 2016-2019, punctajul final a fost 5 (maxim), calificativul obținut fiind ”foarte bine”.

În ultima evaluare, din 2020, comisia i-a acordat un punctaj mai mic, de 4, dar calificativul a fost tot ”foarte bine”.

sursa foto: Captură video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Eu nu înțeleg cum această decizie de este la libera înțelegere așa. Trebuia închis tot, trebuia închis parțial, etc. Nu avem legi? Când ai un incendiu într-o clădire se închide si se face cel puțin expertiza la rezistență a imobilului, pe lângă ce investigații mai face și poliția. Nu e la latitudinea managerului spitalului daca trebuie închis tot sau nu, ci daca poate funcționa în siguranță sau nu. Deci concluziile experților, nu politicienilor.

  2. Pai nu doar era Manager PSD la conducerea Spitalului.

  3. Fiul to#rti#on#ar#ul#lui bol#se#vic, alexandru rafila, se face ca muncește. Im#po#sto#rul va duce lumina peeeseeedeeee la locul faptei, nu contează ce spun experții.

  4. E simplu e răzbunarea acestei halichidis…nu o cunosc personal dar probabil dansa considera ca e opera ei spitalul..între adevăr arata jalnic în anii dinaintea ei dar e o mincinosa
    Am fost internata acolo în anii 1998-2000 și era mizerie dar nu știu ce anume s a întâmplat și când a fost modernizat ca în 2012 când am fost era totul.nou..
    Dar degeaba dacă nu previi incedii

  5. Am fost tratata foarte bine acum un an doar că nu erau niciodată schimbate cearșafurile și nu există serviciu de spălat lenjerie,atât de necesar

  6. ghirlane luminoase cumparate cu un milion, mai bine reparau spitalul cu jumatate din banii astia. Tara povestii cu DROBUL DE SARE, a ajuns Romania.