G4Media.ro

Florin Cîțu anunță record de concedii medicale în 2020: Decontări de 7,4…

sursa foto: freepik.com

Florin Cîțu anunță record de concedii medicale în 2020: Decontări de 7,4 miliarde lei comparativ cu 1,3 miliarde anual în perioada 2009-2019

Valoarea concediile medicale decontate în 2020 a fost de 342 milioane lei lunar, în total fiind decontate concedii în sumă de 7,4 miliarde lei, potrivit ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

„Respectul faţă de sectorul privat se vede prin fapte. În 2020 au fost decontate concedii medicale în valoare de 342 milioane lei lunar. Până acum au fost deja decontate concedii medicale în valoare de 7,4 miliarde lei. Record istoric”, a scris ministrul duminică, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit datelor prezentate de Florin Cîţu, în perioada 2009-2019 se decontau în medie 1,3 miliarde lei anual.

Ministrul Finanţelor, declara, în iunie, că la momentul în care a preluat funcţia „era un stoc” de 3 miliarde de lei de concedii medicale neplătite.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: freepik.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. aici e drept, am primit banii din 2018 si 2019 in august anul asta, dar, evident, numai dupa ce am trimis o notificare ca-i dau in judecata in 30 de zile si o sa cer si dobanzi si penalitati la dobanzi si onorariul avocatului…

  2. Despre angajatii de la stat nici o vorba. Oricum sinecurile nu au nevoie de concediu. Sunt prezente NON-stop si iau si prime si suplimentare.
    Regiile Autonome – un huzur!

  3. dorneanu A PRIMIT SI EL CEVA ?

    savonea A LUAT DIURNA CAT A STAT ACASA ?

  4. Cat era salariul minim și salariul mediu în 2009? Clar trage media în jos, comparația ar trebui sa se facă la număr de zile de mexical

  5. Nu ne-au fost platite concediile medicale din 2014 pana in prezent! Am facut cereri, reveniri la cereri, reveniri la reveniri, fara niciun rezultat!

  6. Cat de tâmpit poți să fii să te lauzi cu concediile medicale?! Dacă e atât de bun, să vină s-o zică p-aia cu TVA-ul! Tot 65% colectezi Cîțule?!!! Colectează, Cîțule, ca să nu mai plătești concedii din împrumuturi, Cîțule, că astea mă afectează și pe mine, Cîțule! Eu achit la magazin TVA integral, Cîțule, tu cum faci de îl pierzi?! Din 6-7 mld. EUR pe care le pierzi anual puteai plăti liniștit și creșterea pensiilor publice conform legii inițiale, ticălosul dracului!

  7. Dacă ar plăti statul concediile medicale din 2018 ce bine ar fi sau sa le compenseze cu bugetele. Este vina angajatorului ca angajatul a avut CM ? Statul nu plătește nici o dobânda daca nu virează cm către angajator și așa doarme liniștit funcționarul sau folosesc banii in alta parte.
    Numai la noi se poate întâmpla așa ceva, normal ar fi sa plătească statul angajatul când este in cm chiar dacă lucrează la privat pe baza cm înregistrat la ei sa vedem atunci cum mai amâna plătite.