G4Media.ro

Florian Coldea, la secţia de poliţie pentru a semna controlul judiciar: Am…

Foto: InquamPhotos / Saul Pop

Florian Coldea, la secţia de poliţie pentru a semna controlul judiciar: Am totală încredere în justiţie. Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, s-a prezentat luni dimineaţa la o secţie de poliţie din Voluntari pentru a semna controlul judiciar, în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă, transmite Agerpres.

„Dau explicaţii pe bună dreptate justiţiei. Am totală încredere în justiţie. (…) Aşa cum v-am spus nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei. Respect poziţia presei, dar pentru moment vă rog să mă înţelegeţi. (…) Nu este momentul, sunt audieri, este faza de urmărire penală. Vă asigur că o să transmit un punct de vedere coerent când o să vedem despre ce este vorba”, a declarat Coldea, la ieşirea din secţia de poliţie.

Foştii generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă sunt cercetaţi penal de DNA, sub control judiciar pe cauţiune, într-un dosar de trafic de influenţă. De asemenea, ei trebuie să se prezinte periodic la secţia de poliţie, în cadrul procedurii de control judiciar.

Ei sunt acuzaţi că au cerut 600.000 de euro omului de afaceri Cătălin Hideg, pentru a-l ajuta pe acesta să obţină o pedeapsă cu suspendare într-un dosar de fraude cu fonduri europene.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, ei trebuie să respecte o serie de obligaţii, între care să nu părăsească teritoriul României şi să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menţionate în ordonanţa de dispunere a controlului judiciar.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Tot scandalul Coldea este un show din care trebuie să rezulte că „există un stat paralel”, „dincolo de lege”, „condus de americani”. Este inițiat de o doamnă procuror care a mai creat un scandal in care „americanii furau copii pentru organe”, scandal fals evident, tot cu scop antiamerican. Făcut acum, in buza alegerilor, imi demonstrează că DNA cu unelte FSB plasate de Iohannis și cu ajutorul lui Ciolacu face propagă rusofilă! 🤮🤮🤮
    P.S. – a nu se înțelege că Florian Coldea este un sfânt, dar pe vreun schelete al lui FSB creează o imagine in care americanii sunt mai presus de lege și ii asupresc pe bieții românași!