G4Media.ro

Flight Festival, duminică, în Muzeul Satului Bănățean / Cântă James Arthur, Bug…

sursa foto: Unsplash/ Danny Howe

Flight Festival, duminică, în Muzeul Satului Bănățean / Cântă James Arthur, Bug Mafia, Deliric X Silent Strike & Muse Orchestra, Subcarpați, Grasu XXL și The Mono Jacks

Flight Festival începe vineri la Timișoara și se desfășoară în premieră la Muzeul Satului Bănățean. Vedeta ediției din acest an este britanicul James Arthur, căruia i se alătură peste 40 de artiști, anunță Știri de Timișoara.

Vedeta ediției din acest an este britanicul James Arthur, căruia i se alătură artiști precum Bug Mafia, Deliric X Silent Strike & Muse Orchestra, Subcarpați, Bosquito, Grasu XXL sau The Mono Jacks.

„Ne-am adaptat la condițiile de la Muzeul Satului, care este un loc minunat pentru astfel de evenimente. Vor fi trei scene și multe surprize. Cei care vor veni la festivalul nostru și care au mai fost la alte evenimente organizate aici aproape că nu vor recunoaște locul. Și, bineînțeles, pădurea oferă un pic de răcoare în plus, față de căldura din oraș”, spune Vlad Gârboni, directorul artistic al festivalului.

James Arthur a devenit celebru după ce a câștigat cea de-a noua serie a emisiunii The X Factor în 2012, din Marea Britanie. Single-ul său de debut, un cover al piesei „Impossible” a lui Shontelle, a fost lansat de Syco Music după finală și a debutat pe primul loc în UK Singles Chart.

De atunci, piesa a ajuns să se vândă în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume, devenind astfel cel mai de succes single al câștigătorului din istoria emisiunii.

Următorul single,”You’re Nobody ‘til Somebody Loves You”, a ajuns pe locul 2 în UK Singles Chart

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...