G4Media.ro

Firea transmite că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Firea transmite că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile europarlamentare: „În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare”

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile europarlamentare, urmând ca pentru alegerile locale pentru Primăria București să se ia o decizie zilele următoare.

„Am luat şi eu cuvântul şi le-am transmis colegilor că sunt întru totul de acord şi am şi votat ca alegerile să fie comasate şi să avem liste comune la alegerile europarlamentare cu PNL. Asta s-a discutat în special şi s-a votat alături de calendarul de alegeri”, a afirmat Firea, după şedinţa conducerii PSD care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Până zilele trecute, Firea își exprima intenția de a candida pentru Primăria Capitalei, însă astăzi a menționat că în ședința coaliției nu s-a discutat punctual despre candidaţii la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare, urmând ca o decizie să se ia zilele următoare.

„În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare. Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate, dar pentru asta trebuie să avem cel mai bun candidat din partea noastră. PSD Bucureşti face propuneri şi se iau decizii, dar pentru că Bucureştiul este capitala României a intrat în negocierea naţională, ceea ce nu este un lucru rău. (…) La nivel de sectoare concluzia a fost de a susţine colegii noştri de la sectoarele 3, 4, 5 şi 6, fiind aliatul nostru PNL, aici preşedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând să anunţe săptămâna viitoare dacă doreşte să se implice în alegeri şi să candideze, (…) că vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 şi vom discuta şi despre Capitală săptămâna viitoare”, a explicat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Păi, ne interesează cum a votat doamna Fifi?! Dar domnul Dragnea ce părere are? …Dar domnul A Năstase? dar domnul Mitrea?

  2. Prioritate: operatii.

  3. Sunt la 100ani lumina intamplarile

  4. Nu ne interesează ce ați votat, tovarășă Pandele.