G4Media.ro

Firea: Toți membrii PSD susțin testarea antidrog a elevilor cu acordul părinților.…

sursa foto: Unsplash

Firea: Toți membrii PSD susțin testarea antidrog a elevilor cu acordul părinților. Testări inopinate, prin sondaj

Una dintre măsurile pe care o susțin toți membrii PSD este testarea elevilor în școli, cu acordul părinților, a declarat sâmbătă Gabriela Firea într-un comunicat. Fostul ministru al Familiei a spus că o astfel de testare poate fi făcută prin sondaj, inopinat și cu păstrarea confidențialității.

”Drogurile distrug vieți și schimbă destine! Drogurile omoară și nu mai reprezintă doar o provocare a noii generații, ci sunt o realitate sumbră a întregii societăți. Lupta este una comună – instituții, societate civilă, profesori și părinți”, a spus ea.

Firea a adăugat că modificarea cadrului legal pentru combaterea drogurilor este o prioritate pentru partidul său, care va viza traficanții de substanțe interzise, consumatorii și prevenția prin educație.

Reamintim că ministrul de Interne Cătălin Predoiu a declarat că le-a transmis polițiștilor că lupta împotriva traficului de droguri la adulți e pierdută.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Multumim mult, duamna noastra! Fara judecatile de valoare si ideile absolut stralucitoare emanate de gandirea dumneavoastra neobosită, nu stiu unde ne-am afla acum! Va dorim intoarcere grabnica in fruntea ministerului sărac fara dumneata si cu voia sorții, sa reluati munca excelenta pe care ati inceput-o la primaria capitalei.

  2. N-ai cum… decât dacă eviți beizadele! Pentru că altfel te trezești cu telefoane de tot felul de speciali!

  3. tot pro asta a ramas asta. Si pana la urma ce obtii cu aceste testari, in afara faptului ca „violezi” emotional majoritatea covarsitoare a elevilor inocenti, sau care nici macar nu au auzit de droguri. In fine, il prinzi pe cate unul, si ce? care e consecinta cand gasesti un baiat care are urme de canabis? il bagi la interogatorii? il exmatriculezi? cum ii fu ti viata practic mai tare decat canabisul ?

  4. pina acum aveati ceva cu aia care au fugit din tara si aveau neveste k… ve ramase in tara, acum va luati de copii. Faceti teste si prin sate, nu-i asa ? De aia batrini de prin azile am vazut cum v-ati ingrijit 🙂

  5. Madam sârmã’n’cur nu se linisteste si latra ca muta la p…

  6. Unii parinti nu au semnat nici macar pentru controlul obisnuit al elevilor. Adica cel epidemiologic si cel sanitar(prezenta paduchilor- de exemplu). Au spus ca acel acord le da dreptul asitentilor si medicilor sa faca experimente medicale pe copii. De la cei care debiteaza aceste lucruri doriti acord. Plus ca parintii ce au copii consumatori nu vor fi de acord. Majoritatea dintre ei.

  7. Cum toți membrii PSD sunt pt testarea pt droguri propun ca toți parlamentarii PSD să fie testați pentru consum de droguri la intrarea în Parlament și obligatoriu la ieșirea din Parlament în fiecare zi de lucru .

  8. Pesedistii au inceput sa testeze politici publice pe proprii membri, superb