G4Media.ro

Finala Cupei Ligii: Manchester City și Tottenham vor primi câte 2000 de…

Finala Cupei Ligii: Manchester City și Tottenham vor primi câte 2000 de bilete / Tinerii sub 18 ani și persoanele extrem de vulnerabile nu vor fi acceptate.

Finala Cupei Carabao – a Ligii Engleze la fotbal dintre Manchester City și Tottenham Hotspur se va disputa pe 25 aprilie pe stadionul Wembley din Londra în prezența a 8000 de spectatori, celor două cluburi alocându-li-se câte 2000 de bilete.

Dar fanii sub 18 ani nu pot participa la finală, iar persoanelor care sunt extrem de vulnerabile din punct de vedere clinic sau sunt însărcinate li s-a spus, de asemenea, să nu solicite bilete.

Pentru a intra pe Wembley, fanii trebuie să facă un test Coronavirus cu flux lateral la un loc desemnat – nu acasă – în cele 24 de ore dinaintea jocului și trebuie să aducă dovada unui rezultat negativ, fie prim mesaj text, fie prin e-mail.

Fanii care primesc un bilet trebuie să semneze un formular de consimțământ, deoarece meciul face parte din programul guvernamental de testare a evenimentelor sportive, care evaluează modul în care evenimentele majore pot fi redeschise în siguranță pentru public pe măsură relaxării restricțiilor Coronavirus.

SpursAbility, clubul suporterilor cu dizabilități al lui Tottenham, a declarat că este “extrem de dezamăgit” de hotărârea că fanii extrem de vulnerabili din punct de vedere clinic nu ar trebui să participe la finală.

Majoritatea membrilor și susținătorilor noștri vor fi avut prima și a doua vaccinare și prezintă un risc considerabil mai mic decât cei care nu sunt încă vaccinați”, se menționează în comunicat.

În total vor fi 8.000 de fani pe Wembley – cel mai mare număr la un eveniment sportiv în aer liber din Marea Britanie, de la instituirea primei carantine în martie 2020, restul biletelor fiind alocat rezidenților din sectorul Brent, unde se află stadionul Wembley și personalul Serviciului Național de Sănătate (NHS).

Pe 18 aprilie, semifinala Cupei Angliei dintre Leicester City și Southampton va primi 4.000 de fani, în timp ce finala din 15 mai se va disputa în fața a 21.000 de spectatori, capacitatea stadionului Wembley fiind de 90.000.

Meciurile sunt trei din cele nouă evenimente din sport și artă – care include și Campionatul Mondial de snooker (biliard) – care vor fi folosite pentru a furniza “date științifice cheie și cercetări” despre modul în care evenimentele se pot redeschide în siguranță fanilor, în conformitate cu ieșirea din restricțiile Coronavirus.

Surse: BBC, Sky News

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pai nu sunt cei sub 18 ani categoria de persoane cea mai putin afectata?Ce sens are?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.