G4Media.ro

Fiica unui fost senator italian, salvată din mașina cuprinsă de flăcări de…

Sursa foto: Captură video

Fiica unui fost senator italian, salvată din mașina cuprinsă de flăcări de către un grup de muncitori români / ”Dacă nu ar fi fost ei, nu știu cum s-ar fi terminat totul”

Carmela Boldrini, fiica unui fost senator italian, a scăpat cu viață, miercuri, după ce mașina pe care o conducea, un Chevrolet 2500 cu motor diesel, a luat foc în timp ce aștepta la un semafor în Visano, o comună din provincia Brescia, transmite La Provincia.

Femeia lucrează în centrul orașului și este șefa serviciilor demografice ale municipalității și se îndrepta spre biroul ei când a avut loc incidentul.

”Când s-a produs incendiul, mă aflam pe Via Silvio Pellico, oprită la semafor. Era în jurul orei 13.30. Tocmai oprisem pe culoarea roșie a semaforului. Patru sau cinci tineri muncitori, despre care am aflat mai târziu că erau de origine română, care lucrau la montarea fibrei optice în Via Pellico, s-au uitat la mine și apoi s-au repezit cu extinctoarele în mâini. Când am trecut pe lângă ei, și-au dat seama imediat că era un incendiu sub mașină, pentru că au alergat spre mine și mi-au spus: <Doamnă, ieșiți, ieșiți imediat, pentru că sunt flăcări sub mașină>. Și acolo nu mi-am dat seama cât de gravă era situația până când unul dintre acei tipi a deschis ușa și m-a scos literalmente din mașină. Îmi luam lucrurile și el mi-a spus: <Doamnă, ieșiți acum, salvați-vă pielea>”, a transmis femeia.

A fost o chestiune de secunde, pentru că imediat după ce a ieșit, mașina a fost complet cuprinsă de flăcări. „A fost ca o bombă”, spune ea despre incident.

La fața locului au sosit pompierii, carabinierii, poliția locală și primarul. Pompierii au stins incendiul, care a provocat pagube la o casă vecină și la niște cabluri electrice. Mașina era carbonizată.

„Apropo, tocmai îmi făcusem o revizie la mașină. Pompierii mi-au spus că, în această perioadă, în provincia Brescia, în medie, se fac câteva intervenții pe zi pentru mașini care se supraîncălzesc și apoi iau foc”.

Motivele pentru care mașina a luat foc urmează să fie investigate.

„Nu pot decât să le mulțumesc celor care au intervenit în timp util pentru a mă scoate din mașină. Dacă nu ar fi fost ei, nu știu cum s-ar fi terminat totul”, a mai transmis Carmela Boldrini.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Bravo muncitorilor romani.