G4Media.ro

Fiica unui fost consilier județean din Brașov construiește un centru de sănătate…

Sursa foto: BizBrașov

Fiica unui fost consilier județean din Brașov construiește un centru de sănătate în Poiană, pe un teren al Mitropoliei Ardealului / Aici va fi relocată mănăstirea din stațiune, pentru că „atmosfera a devenit gălăgioasă” / Preoții se pot ocupa de „detoxifierea spirituală a bolnavilor”

Alina Spinean, fiica unui fost consilier județean vrea să investească cinci milioane de euro într-un centru de sănătate, lângă Centrul de Echitație din Poiana Brașov, pe un teren al Bisericii Ortodoxe, anună Biz Brașov. Tot aici va fi relocată și mănăstirea din stațiune, pentru că „atmosfera a devenit gălăgioasă”, iar preoții se pot ocupa de „detoxifierea spirituală a bolnavilor”.

Părintele Hristofor, starețul Mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul” din Poiana Brașov, spune că din cauza zgomotelor care au început fie tot mai prezente în stațiune, așezământul ortodox ar trebui să se mute undeva unde e mai muștă liniște. „Iar acolo este liniște”, spune preotul.

Lângă mănăstire ar urma să fie construită și o clădire cu două etaje și mansardă care să adăpostească 60 de camere unde va fi amenajat un centru de sănătate. Investitorii ar urma să fie dr. Alina Spinean, care deține Centrul de Diabet Brașov, și turcul Gurkan Muhammet, soțul acesteia, cel care deține centrul de sănătate – spa Atasagon. De asemenea, vor mai fi construite un număr de 14 – 15 căsuțe în care să fie cazat personalul mănăstirii.

Potrivit Alinei Spinean, centrul de sănătate se va adresa persoanelor cu diabet, care suferă de obezitate, dar și celor care au trecut prin diverse intervenții chirurgicale și au nevoie să se recupereze.

În Centrul de sănătate se va face și detoxifiere cu „diete vegan”, spune și Ionel Spinean, tatăl medicului Alina Spinean, cel care a intermediat relația cu Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu, cea care deține, de fapt, terenul din Poiana Brașov, „recuperat în urma retrocedărilor care au avut loc după Revoluție”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ce noroc pe unii: au primit liber la retrocedări. Amu depinde de ce parte a stranei ești: la BOR sau BRU.