G4Media.ro

Fiica transsexuală a lui Elon Musk solicită schimbarea legală a numelui, deoarece…

Sursa foto: Facebook / Elon Musk Quotes & News

Fiica transsexuală a lui Elon Musk solicită schimbarea legală a numelui, deoarece nu mai vrea să aibă nicio legătură cu tatăl său

Fiica transsexuală a lui Elon Musk a depus o cerere pentru a-și schimba numele, în care afirmă că nu mai dorește să aibă vreo legătură cu tatăl său „în vreun fel, sub nicio formă”, potrivit Sky News.

Cererea de schimbare a numelui și de emitere a unui nou certificat de naștere care să reflecte noua ei identitate de gen a fost depusă la la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles din Santa Monica.

Fostul Xavier Alexander Musk, care a împlinit recent 18 ani, vârsta consimțământului în California, a cerut instanței să îi schimbe genul din bărbat în femeie și să îi înregistreze noul nume, potrivit documentelor judiciare disponibile online prin PlainSite.org.

Mama ei este Justine Wilson, care a divorțat de Musk în 2008.

Nu a existat nicio explicație privind ruptura dintre fiica lui Musk și tatăl ei, patronul Tesla și SpaceX, care încearcă să preia platforma de socializare Twitter, în valoare de 44 de miliarde de dolari (35,8 miliarde de lire sterline).

La începutul acestui an, Musk și-a declarat sprijinul pentru Partidul Republican din SUA, ai cărui aleși susțin o serie de legi care ar limita drepturile persoanelor transsexuale în statele din întreaga țară.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Sunt sigur ca nici de bani nu vrea sa auda :))

  • Psiunea eterna a romanului, ce face altu cu banii lui sau posibilitatea altuia la bani sau oricum sa te uiti in averea altuia oricat de mare mica da nu conteaza ca tu oricum esti un pielea stremeleagului asa ca mai bine razi de unu de 10000 de ori mai bogat ca tine ca poate nu il intereseaza banu ca na el trebe sa gandeasca ca tine, ultimu sarac

 2. SUA l-a dat pe Musk, noi l-am dat pe Vali Vijelie.

 3. Te-ai dat dracu’, Musk, ai intrat în moara sexo-marxiștilor! Așa îți trebuie dacă te-ai dat cu republicanii.
  Mulțumim G4 că participă la campanie — așta știm și noi cum stăm.

  • Nope, el a intrat în clica creștinopaților republicani, cea care a inventat termenul de sexo-marxism, preferat de mașinăria de propagandă dreptacă (Alliance Defending Freedom, Liberty Council, Moms for Liberty, C-Fam, The Fellowship).

 4. Vrea sa-si schimbe numele din C3PO in C4PO?

 5. daca s-ar fi nascut in romanica-profunda-educata sau in rusia, unde popii orotdoxsi vegheaza la calea cea dreapta si te apara pana si de covid si vaccinuri si sfintesc bombe atomice cu nume de satan, nu ar fi patit asa ceva

 6. Asteptam cu interes momentu cand o sa inceapa sa le puta si gravitatia si cu siguranta o sa dea Macaron si alte genii pustii ordin ca sa zburam in sus nu in jos ca e veche gravitatia de miliarde de ani si tre s-o revampam ca nu se mai poate cu ea asa invechita..

 7. De ce sa faci operatii chirurgicale devastatoare pentru a schimba aparenta exterioara si sa nu incerci cu medicamente, hormoni, terapie etc o schimbare a perceptiei subiective despre identitate? Cu toate operatiile din lume acest barbat nu va fi niciodata o femeie functionala care sa poata ramane insarcinata, sa nasca si sa alapteze.
  Bineinteles e o alegere personala care trebuie respectata dar pare a fi de multe ori cool ul suprem printre adolescentii americani, sa te transformi in sexul opus crezand ca vei fi fericit. Din pacate rata suicidului este enorma dupa astfel de schilodiri corporale.

  • Rata suicidului este mare din cauza bullyingului repetat de care au parte. Si ce va tot doare pe voi ce fac altii? E doar problema adolescentului respectiv, a părinților, familiei, medicilor. Ce te doare pe tine ca nu va putea o persoana random sa rămână însărcinată? Crezi ca asta e motivul pentru care bărbații devin femei, ca sa nasca plozi si sa alăpteze? Va f*te grija rau de tot pentru cele mai aiurea chestii, cum ar fi ce face un om cu propriul corp la mii de kilometri distanta.

 8. “Fiu” nu “fiica”! N-are “fiica”! Si nu se ride de oameni bolnavi! (F64.9) Se trateaza…