G4Media.ro

FCU Craiova, după scandările xenofobe care au dus la suspendarea meciului cu…

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

FCU Craiova, după scandările xenofobe care au dus la suspendarea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe: Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci

FCU Craiova 1948 a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că nu are nicio implicare în organizarea meciului cu Sepsi, din Superligă, și că echipa este absolvită de orice vină cu privire la organizare, relatează news.ro

Gruparea olteană a menţionat că nu a organizat deplasarea suporterilor.

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK şi-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion şi, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii şi a regulamentelor în timpul desfăşurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale şi nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o ţară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, a notat FCU.

Meciul Sepsi – FCU 1948 a fost suspendat, duminică, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. După craioveni și dl. Pușcaș dacă ești invitat la o petrecere și faci scandal responsabilul este cel care te-a invitat, nu tu. Asta arată ce fel de om e dânsul.

  2. Cum comenta clubul din Craiova dacă nu se vindeau preventiv bilete suporterilor scandalagii ? Că doar clubul gazdă avea responsabilitatea organizării evenimentului.