G4Media.ro

Fauci: Autorităţile de reglementare vor aproba în curând rapelul vaccinului pentru Covid-19…

Fauci: Autorităţile de reglementare vor aproba în curând rapelul vaccinului pentru Covid-19 al Pfizer/BionTech. Pentru Moderna va mai dura

Cel mai reputat expert în boli infecţioase din Statele Unite, Anthony Fauci, a declarat că autorităţile de reglementare din Statele Unite vor aproba în curând rapelul vaccinului pentru Covid-19 al Pfizer/BionTech, dar că autorizarea rapelului Moderna ar putea dura ceva mai mult, transmite Reuters, citată de News.ro.

Întrebat la emisiunea „Face the Nation” de la CBS despre obiectivul preşedintelui Joe Biden ca administrarea rapelurilor să înceapă pe 20 septembrie, Fauci a spus că ”în unele privinţe” acesta este planul.

Fauci a spus însă că în timp ce Pfizer/BionTech au depus datele referitoare la rapel la Administraţia pentru Medicamente şi Alimente (FDA), Moderna nu a finalizat încă procesul.

Acesta şi-a exprimat speranţa că vor putea fi administrate ambele rapeluri, dar dacă Moderna nu va finaliza procesul de autorizare înainte de 20 septembrie, atunci rapelurile sale vor fi distribuite mai târziu.

Moderna şi FDA nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Într-un comunicat publicat miercurea trecută, Moderna a anunţat că a ”iniţiat” depunerea la FDA a datelor referitoare la rapel.

sursa foto: Facebook/ ROVaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu are cum..la cum il prezinta media…”Cel mai reputat expert în boli infecţioase din Statele Unite”..acest..guru…MESIA virușilor..al valurilor
    NOSTRADAMUS ..al mutatiilor..ar trebui canonizat…SFANTUL FAUCI.. fix langa Sf Gheorghe..omorand propriu balaur..covid…