G4Media.ro

Familia unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită îi cere ajutorul…

sursa foto: PSG - Paris Saint-Germain

Familia unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită îi cere ajutorul lui Lionel Messi, ambasador al turismului saudit

Fotbalistul argentinian Lionel Messi, ambasador al turismului saudit din luna mai, a primit o scrisoare în care este implorat să ajute la salvarea vieţii unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită, relatează Le Figaro.

Lui Messi i-a scris familia unui tânăr care a fost arestat la vârsta de 15 ani. Muhammed ala Faraj a fost arestat în 2017 pentru presupuse crime împotriva regimului saudit şi procurorii au cerut pedeapsa maximă, deşi familia susţine că băiatul a fost torturat pentru a spune că a comis faptele de care este acuzat.

“Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, ocupaţi o poziţie de mare influenţă. O veţi folosi pentru salvarea tânărului nostru? Gardienii din închisoare l-au agresat, l-au lovit cu picioarele şi l-au ţinut cu braţele în cătuşe deasupra capului ore întregi. Cum pot ei trataa un copil într-un mod atât de brutal?”, i-a scris lui Messi familia tânărului.

Arestat în timp ce juca bowling împreună cu prietenii săi, Mohammed al Faraj a fost trimis imediat la o închisoare pentru adulţi, deşi era foarte tânăr.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ăștia nu sunt aia cu jurnalistul făcut bucatele?