G4Media.ro

Familia Pop prinde rădăcini în Ministerul Educației: la puțin timp după plecarea…

Familia Pop prinde rădăcini în Ministerul Educației: la puțin timp după plecarea lui Liviu Pop din funcția de ministru, soția sa a devenit consiliera unui secretar de stat

Soția fostului ministru al Educației Liviu Pop a ajuns consilier la Ministerul Educației. “Nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu să ia consilier soția”, a declarat pentru Edupedu.ro Liviu Pop. “Dar puteți remarca că nu și-a dorit niciodată nici funcția de director, nici de inspector, nici de metodist, deși cred că putea să obțină oricând. A preferat sa rămână doar la catedră”, a explicat Pop. Adriana Elena Pop a ajuns direct de la catedră pe postul de consilier de secretar de stat la Ministerul Educației, la 6 luni după ce Liviu Pop a plecat din funcția de ministru.

 

Foto: Facebook Liviu Pop

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. No, numa’ privind-o, nu era păcat să rămînă Adița la catedră în creierii munților? Vorba lu’ bărbatu-său, hai, PLM, la muncă!

 2. Toate aceste instituțiile statului au fost infestate cu ciuma roșie, s-au întins ca un cancer, ca niște buruieni peste tot!!
  Copii, soții, amante, rude de gradul paișpe, șoferi, toți au găsit care un post călduț și bine plătit din banii poporului! Unii trec din an in paste pe acolo ( i zi &doua pe săptămână, program scurt…) își petrec timpul la salon, shopping in străinătate cu bani decontați pe deplasări „in interes de serviciu”, etc,etc

 3. II DA SPORURI ABRAMBURICA ? CA POATE NU ARE…

 4. Pentru cine mai are impresia ca tara asta are vreo sansa sa-si revina> NICIODATA. Nu pare ca va scapa de toate aceste specimene care o paraziteaza de mai bine de 70 de ani.

 5. Niste putori! Odata ce au intrat in „sistem”, se dezvolta!

 6. Romania, la 100 de ani de la constituire, a devenit o tara periculoasa!
  De aceea, toate categoriile socio-profesionale beneficiaza de spor pentru conditii vatamatoare.
  Nu mai zic de stresul si suprasolicitarea la stat! La stat, nu la muncit.

 7. imaginea reprezinta o famiglie de paraziti.