G4Media.ro

Fake smile: Fotografia lui Kim Jong Un, ”îmbunătățită” cu un zâmbet de…

Fake smile: Fotografia lui Kim Jong Un, ”îmbunătățită” cu un zâmbet de principala televiziune din Rusia

Cel mai urmărit talk-show politic din Rusia a modificat fotografia în care dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un apărea alături de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, și i-a adăugat un zâmbet ca să arate mai prietenos, scriu Gizmodo și Newsweek. Cele două publicații au preluat dezvăluirea făcută de mai multe conturi de Twitter din Rusia, specializate în identificarea falsurilor din propaganda rusă.

Modificarea imaginii a fost realizată de principalul canal al televiziunii ruse de stat, Russia 1, și a apărut pe post la cel mai urmărit talk-show politic, realizat de Dimitri Kiseliov, considerat cel mai performant propagandist pro-Kremlin.

Imaginea inițială, cu Kim Jong-Un în postura posacă obișnuită, a fost realizată la întâlnirea cu Serghei Lavrov de săptămâna trecută. Deși după întâlnire nu a fost anunțată nici o concluzie majoră, Rusia a mizat mult pe simbolismul întâlnirii, programată cu două săptămâni înainte de întâlnirea liderului nord-coreean cu președintele american Donald Trump, scrie Newsweek.

Foto: Captură Gizmodo.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează