G4Media.ro

Factură de 376 de milioane de lei primită de un vrâncean pentru…

Foto: Iulian Dragomir

Factură de 376 de milioane de lei primită de un vrâncean pentru consumul de energie electrică. Enel a retras factura și a înlocuit-o cu cea corectă

Patronul unei mici pizzerii din Adjud (Vrancea) a primit în ianuarie o factură la energia electrică de 376 de milioane de lei (aproximativ 76 de milioane de euro).

Societatea Enel Muntenia, furnizorul de energie, a emis o factură record pentru spațiul în care funcționează pizzeria din Adjud. Factura era emisă pentru consum de curent electric timp de 5 luni, în condițiile în care, spune bărbatul, factura lunară nu depășea o mie de lei.

„M-am speriat, suma este enormă, n-aș fi avut cum plăti așa ceva și nu înțelegeam de ce s-a ajuns la această sumă, însă am bănuit că este o eroare. Între timp, factura a fost stornată, am rămas doar cu sperietura”, a declarat, pentru G4 Media. Iulian Dragomir.

„Factura clientului non-rezidențial a fost stornată în cursul lunii decembrie, a doua zi după ce a fost identificată eroarea, iar acestuia i-a fost transmisă factura corectă. Menționăm că a fost o situație punctuală. Regretăm eroarea și asigurăm clienții că depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiții optime”, au transmis reprezentanții Enel Energie Muntenia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. 376 de milioane de LEI

  2. Cred ca se pot filtra mai bine articolele publicate…

  3. Ma mir cum nu sa sinucis omul….

  4. Aproximativ 76 milioare euro lol

    • Probabil tot Adjudul nu valorează atâta.

  5. Ca sa fim corecti, s-a intamplat o data sa trimit un index gresit (de vreo 10 ori peste valoarea corecta) si au corectat singuri eroarea, ca eu mi-am dat seama prea tarziu. Nu mi s-a emis faxtura pe indexul trimis de mine, s-a emis pe consumul estimat.

  6. Astea sunt contoarele inteligente ale Enel. Am vazut la case parasite, peste munți și văi, case în care nu a mai locuit nimeni în secolul ăsta, contoare digitale cu sute de mii de kilowați. Mă îndoiesc că Șireata și-a încărca acolo tableta pentru NumaiUrșii.