G4Media.ro

Facebook vrea să dezvolte o nouă aplicaţie matrimonială, cu întâlniri video care…

Facebook vrea să dezvolte o nouă aplicaţie matrimonială, cu întâlniri video care durează patru minute

Facebook a început se testeze o nouă aplicaţie de dating, de sine stătătoare, care funcţionează în afara reţelei sale sociale şi pune accentul pe video, transmite News.ro.

NPE Team, divizia Facebook care face experimente de social media, pentru a vedea ce alte instrumente trezesc interesul utilizatorilor, a început să testeze o aplicaţie de dating, numită Spark, în care oamenii se întâlnesc pe video.

Cu aplicaţia de dating pentru “oameni buni”, cum o promovează Facebook, utilizatorii participă la întâlniri video care durează 4 minute. La acest moment, nu pare să existe o limită de întâlniri la care o persoană poate participa.

Când două persoane vor să se cunoască mai bine, se trece la nivelul doi – o întâlnire video de 10 minute.

După a doua întâlnire, aplicaţia le va sugera celor doi să ia legătura printr-o aplicaţie de chat, precum Instagram Direct sau iMessage.

Bunătatea nu este doar parte a unui slogan. În cadrul procesului de înregistrare, utilizatorii trebuie să spună de ce se consideră oameni buni. Mai mult, Facebook spune că răspunsurile acestora sunt verificate de o echipă de angajaţi, înainte ca un utilizator să fie acceptat.

De asemenea, contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu pentru utilizarea Spark.

Compania americană promite că Spark va fi o aplicaţie gratuită, lipsită de swipe-uri (pentru refuzuri), de profiluri personale publice şi că nu va exista nicio funcţie de comunicare directă, care să agaseze utilizatorii.

Dacă experimentul Facebook se va transforma într-un produs final, Spark va fi al doilea serviciu matrimonial al companiei, după Facebook Dating, lansat în 2019.

sursa foto: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu există nimic gratuit, în general, și nimic gratuit pe Facebook. Așa cum scrie ș în articol Facebook face experimente sociale pe utilizatori.
    Nu are niciun sens să “canibalizezi” aplicația de dating deja în funcțiune cu o alta nouă decât dacă vrei să obții un câștig material, mai ales că streamingul video este scump.
    Una peste alta, nu înțeleg unde ar fi interesul cititorilor G4Media pentru așa ceva.

  2. va fi o lovitura in plex pentru dating gold diggers din america de nord care baga dating pe banda rulanta pentru iesiri la restaurant moca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.