G4Media.ro

Fabrica de ulei din Constanţa, amendată cu 50.000 de lei de Garda…

Foto: Fabrica de ulei Gologanu

Fabrica de ulei din Constanţa, amendată cu 50.000 de lei de Garda de Mediu pentru poluarea reţelei de canalizare cu grăsimi vegetale

Fabrica de ulei din Constanţa a fost amendată cu 50.000 de lei de comisarii Gărzii de Mediu pentru poluarea reţelei de canalizare cu grăsimi vegetale, transmite News.ro.

Reprezentanţii Gărzii de Mediu au anunţat, joi, că verificările la fabrica de ulei au fost făcute în urma notificării transmise de operatorul reţelei de apă şi canalizare din municipiul Constanţa, cu privire la poluarea reţelei de canalizare cu grăsimi vegetale.

”S-a constatat că operatorul a evacuat ape uzate tehnologice insuficient epurate în reţeaua de canalizare orăşenească, înregistrându-se valori peste limitele concentraţiilor maxim admise de normativele în vigoare. Societatea nu a asigurat sisteme adecvate de supraveghere, urmărire, autocontrol a instalaţiilor şi proceselor tehnologice, în scopul prevenirii emisiilor de poluanţi, contrar OUG 195/2005 privind protectia mediului”, au transmis reprezentaţii Gărzii de Mediu Constanţa.

Din acest motiv, fabrica de ulei a fost amendată cu 50.000 de lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...