G4Media.ro

Există semne că rușii ar putea părăsi centrala nucleară Zaporije / Își…

Sursa foto: Energoatom

Există semne că rușii ar putea părăsi centrala nucleară Zaporije / Își fac bagajele și fură tot ce văd (șeful Energoatom)

Petro Kotin, președintele companiei naționale de energie nucleară Energoatom, a declarat că există semne că militarii ruși s-ar putea pregăti să abandoneze Centrala Nucleară Zaporije, cea mai mare din Europa, potrivit Glavkom.

„În ultimele săptămâni, am primit informații potrivit cărora aceștia [militarii ruși- n.r.] s-ar putea pregăti să părăsească centrala Zaporije.

În primul rând, în ultima vreme au apărut multe rapoarte în mass-media rusești despre cum rușii ar putea fi nevoiți să părăsească Zaporije și să o transfere sub controlul AIEA (Agenția Internațională pentru Energie Atomic). Știți, există impresia că își fac bagajele și fură tot ce văd”, a afirmat acesta.

Întrebat dacă este prea devreme să se vorbească despre plecarea trupelor rusești din uzină, Kotin a declarat: „Este prea devreme. Nu vedem acest lucru acum, dar se pregătesc (să plece)”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Ăștia s ca psdistii noștri! E prăpăd după ei!

 2. 😒😒😒
  Sunt oribili oamenii ăștia! Doar jaf si viol stiu!
  🤮

 3. Sa I fure și de la noi pe alde Țepeș,Eugen,trotineta….dar înainte sa le fu.ta toate femeile din neam și sa le ia și masina de spălat!

 4. Sunt oribili oamenii ăștia. (Ca Volodea).Ori trag limbi ori vomita. Așa fac și cu rudele și cu colegii la serviciu. Cu nevasta,nu, pentru ca n-are. Așa proasta nu e niciuna.Pe vremea lui Ceaușescu ar fi fost secretar de partid pe secția de ambalat vasilina. El crede că Rusia -Ucraina e ca la Dinamo-Steaua. Creier de melc.

 5. Sălbatici! Au arătat lumii cine sunt ei în fapt. Ar fi de milă dacă n-ar fi și asasini-scelerați. ‘Napoi la cotețul p’orcilor.

 6. A câta retragere glorioasă a rușilor?

 7. Ascundeti ceasurile si paltoanele.

 8. Decat sa mai consume munitia pe ei nu mai bine le dau cate un laptop si o masina de spalat cadou sa plece singuri. Asa cadou de despartire.

 9. Popoarele din rasarit vor fi nevoite sa gindeasca de zece ori sa mai faca comert cu praslovalnici,dupa ce trece razboiul ,recuperarea tezaurului este obligatorie.