G4Media.ro

EXCLUSIV VIDEO Petrecere cu zeci de participanți la Clubul Diplomatic din București,…

EXCLUSIV VIDEO Petrecere cu zeci de participanți la Clubul Diplomatic din București, în plină pandemie. Poliția a dat amenzi de 8.000 de lei

Petrecere cu zeci de invitați în această seară la Clubul Diplomatic din Parcul Herăstrău, în plină pandemie COVID-19. Poliția a intervenit de mai multe ori și a tăiat amenzi în valoare de 8.000 lei.

Deși toate restaurantele din Parcul Herastrău erau închise, iar majoritatea teraselor erau goale, boxele care bubuiau în aceasă seară în mijlocul parcului au deranjat zeci de locuitori din apropiere.

În jurul orei 19.30 au sosit mai multe echipaje de poliție, atât de la Poliția Națională, cât și de la Poliția Locală a Sectorului 1.

În timp ce petrecerea pare că se sparge și o parte din petrecăreți ies pe poarta Clubului Diplomatic, alți zeci de întârziați intrau, neștiind ce se întâmplă.

Potrivit surselor G4Media, din cauza faptului ca petrecerea nu s-a încheiat după ce politiștii au venit pentru prima dată, acestia au revenit de mai multe ori și au tăiat amenzi. Dacă inițial au dat o amendă în valoare de 2.000 lei, când au revenit au dat amenzi în valoare de 6.000 lei. În total 8.000 lei.

Până la difuzarea acestei știri, nu se știe cine a fost sărbătoritul sau cine a organizat petrecerea facută în interiorul restaurantului Clubul Diplomaților.

Un lucru este sigur. Potrivit legii, restaurantele pot funcţiona la interior fără a depăşi 50% din capacitate, în judeţele sau localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor de Covid-19 este mai mică sau egală cu 1.5/1000 locuitori. Acolo unde indicele este mai mare de 1.5 şi mai mic de 3/1000 locuitori restaurantele pot funcţiona la interior, dar doar la capacitate de 30%. Unde se depăşeşte pragul de 3/1000 locuitori este interzisă funcţionarea restaurantelor la interior. Bucureştiul intră în această categorie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Au taiat sau au dat amenzi? 🙂 Ca politistii taie frunza la caini stim si noi, nu trebuia sa mai faceti un articol pentru asta.
    Si amenda de 2000 lei de inceput a fost simbolica, iar finalul la 8000 lei este o batjocura pentru nivelul de capitala.

  2. Sărbătoritul și șeful unității, dacă se-nbolnăvesc, să nu aibe prioritate la paturi și sa-și plătească fiecare spitalizarea.

    .

  3. ce bataie de joc..8000 de lei.

  4. O avere, 8000 lei… I-a umplut de emotie pe participanti… Probabil cheltuie mai mult pe tigari intr-o luna…

  5. La o nunta cu 37 oameni în comuna Scoreiu au dat amenzi de 26.500 lei. Ce drăcie de lege e și asta? Amenda se da după pericolul faptei, nu cred ca nunta e de peste 3 ori mai riscanta decât un club unde erau din mult mai multe familii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.