G4Media.ro

Eugen Tomac anunță că va propune excluderea din PMP a consilierului local…

Eugen Tomac anunță că va propune excluderea din PMP a consilierului local din Mogoșoaia, Dinu Gheorghe, acuzat că a agesat un consilier USR

Europarlamentarul Eugen Tomac anunță, într-o postare pe Facebook, că va propune, la următoarea ședință, excluderea din partid a consilierului local PMP din comuna Mogoșoaia, acuzat că a agresat fizic un consilider USR în scandalul ”Sector 0”.

”În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu colegii din conducerea PMP, am luat decizia de a propune, la ședința din 31 ianuarie, excluderea din Partidul Mișcarea Populară a domnului Dinu Gheorghe, consilier local al comunei Mogoșoaia, județul Ilfov.

Un ales local trebuie să reprezinte interesele comunității, iar un asemenea comportament nu poate fi tolerat în rândurile unui partid european, membru PPE”, se arată în postarea lui Eugen Tomac pe Facebook.

Context

Consiliera USR Felicia Ienculescu Popovici susține că a fost agresată fizic de doi consilieri în scandalul imobiliar ”Sectorul 0” din Mogoșoaia, anunță, joi seara, colegii acesteia. Consiliera a confirmat incidentul pentru G4Media și a detaliat incidentul din cadrul ședinței comisiei de muncă.

Ea susține că un consilier PNL și unul PMP au agresat-o, iar liberalul ar fi amenințat-o că ”o bagă în scaun cu rotile, chit că face pușcărie”. Femeia a depus plângere penală la Poliție. Incidentul a avut loc în contextul scandalului imobiliar ”Sector 0” din Mogoșoaia, căruia consilierii USR s-au opus și despre care G4Media a scris aici, aici și aici

Pe înregistrarea video consultată de G4Media se aude cum consilierul o amenință pe Felicia Ienculescu Popovici:

  • ”Dacă vreodată mai aud în viața mea că mai puneți să mai sune reporteri pe nevastă-mea sau pe fii-mea vă las în căruț cu rotile, credeți-mă. Chiar dacă mă duc la pușcărie 5 ani, 6 ani, 7 ani, vă las în căruț cu rotile”, a declarat consilierul.

Un alt consilier se aude cum țipă la consilieră că înregistrează video amenințările și îi reproșează că ”este bună doar să pună pe Facebook”. În tot acest timp, consiliera încearcă să ignore amenințările și își continuă treaba referitoare la ședința comisiei care urma.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Tomac, mai bine ati rupe aliantele cu mafiotii usl daca mai vreti sa aveti sperante la parlament.
    Altfel, si voi, nu sunteti decat o alta anexa a psd-ului alaturi de psd-ul galben.

  2. Mâine se înscrie în PeeeSeeeDeeee !