G4Media.ro

Elisabeta a II-a lasă în urmă o scrisoare misterioasă, care nu poate…

Sursa foto: Twitter / Familia Regală a Marii Britanii

Elisabeta a II-a lasă în urmă o scrisoare misterioasă, care nu poate fi deschisă înainte de 2085

Misterul este deplin. Regina Elisabeta a II-a a Angliei a lăsat în urmă o scrisoare stranie pentru cetățenii din Sydney. Conținutul acestuia este necunoscut, deoarece fostul monarh a dat instrucțiuni ca plicul să nu fie deschis până în … 2085. Adică la 99 de ani după ce a fost scrisă, potrivit Le Figaro.

Mesajul a fost scris și semnat de regină în noiembrie 1986, în timpul unei călătorii oficiale în Australia, relatează Daily Mail și New York Post. Acesta este ținut ascuns în clădirea Queen Victoria Building din Sydney, cel mai populat oraș din Australia. „Instrucțiunile stricte sunt de a nu-l deschide înainte de anul 2085 d.Hr.”, se arată pe plicul care poartă emblema Palatului Buckingham.

Deocamdată, nu există nicio explicație pentru data aleasă de fostul monarh. Potrivit mai multor instituții media, nici măcar apropiații reginei nu știu ce scrie pe ea: doar „Onorabilul Lord Primar al orașului Sydney” o va putea citi „într-o zi potrivită”. „Vă rog să transmiteți mesajul meu cetățenilor din Sydney”, continuă textul.

Australia face parte din Commonwealth, o organizație formată din foste teritorii ale Imperiului Britanic. Monarhul Regatului Unit, în prezent Carol al III-lea, conduce această monarhie constituțională.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Iliescu să mai prindă când s-o deschide.