G4Media.ro

Elevii claselor a VII-a și a XI-a nu mai susțin simularea examenelor…

Elevii claselor a VII-a și a XI-a nu mai susțin simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC 2020 – anunță Federația Părinților

Elevii claselor a VII-a și a XI-a nu mai susțin anul acesta simularea examenelor de Evaluare Națională și BAC, a anunțat în urmă cu scurt timp președintele Federației Părinților, Iulian Cristache. Prezent la Ministerul Educației, la ședința Comisiei de Dialog Social, Cristache a făcut public calendarul simulărilor de Evaluare Națională și BAC 2020 pus de oficiali în dezbaterea sindicatelor, reprezentanților elevilor și părinților.

Reprezentanții Ministerului Educației “au adus la cunoștința” sindicatelor, elevilor și părinților prezenți astăzi în ședința Comisiei de Dialog Social că anul acesta “nu mai avem simulări la clasele a VII-a și a XI-a“, a declarat pentru Edupedu.ro președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, Iulian Cristache.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Pamflet
  Foarte bine. Ar trebui sa nu se sustina simularea nici la cl 8 nici la 12.
  In 4omania examenele sunt un scop in sine, nu evaluarea a ce a invatat si a nivelului elevului.
  De aici si tot scandalul ca la bac toti trebuie sa promoveze, la bac trebuie sa treaça cei care stiu. Singura conditie si discutie e ca examenul sa fie corect. In rest e politica populista

 2. am intrat intr-o noua „epoca de aur” in care prostia, golania, impostura, hotia sint promovate sistematic.

  • Federatia parintilor,sindicatele profesorilor si asociatia elevilor ar trebui sa ne explice DE CE de 3ani si jumatate NU AM AUZIT NIMIC DE EI,iar acum ,de 3 luni incoace,gurile nu li se mai opresc din protestat si criticat?!?

 3. Bravo băi !va jucați cu scoala!anul trecut ,știți că la unele școli s-au trecut notele in catalog ,de la clasele a 7-a?mai ziceți că copiii sunt slab pregătiți !dar voi cum sunteți ?schimbați programa școlară, după cum visati peste noapte!Zapaciti pe toată lumea!Rusine!

 4. Nu inteleg aceasta decizie, ii ajutau pe copii cu pregatirea cel putin la nivel psihic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.