G4Media.ro

Elevii claselor a II-a, a IV-a și a VI-a vor participa fizic…

Elevii claselor a II-a, a IV-a și a VI-a vor participa fizic la evaluările naționale. Ministrul Cîmpeanu: Rezultatele ne vor arăta cum stăm după un an de învățământ online

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a informat luni seara, la Digi24, că prin Ordinul comun de minstru s-a dipus ca elevii claselor a II-a, a IV-a și a VI-a să poată participa fizic la evaluările naționale, rezultatele urmând să arate impactul învățământului online, după un an de pandemie.

„La clasele a doua, și a patra, se putea prin prezență fizică, iar acum s-a dispus prezența fizică la aceste evaluări și pentru clasa a șasea.  Elevii vor putea participa la examenele de evaluare, care sunt foarte importante pentru că ne vor arăta unde suntem după un an de predare online”, a spus Cîmpeanu.

Ministrul Educației a precizat că zilele următoare se vor stabili datele pivind organizarea examenelor de evaluare.

„Cel mai probabil examenele se vor desfășura în aprilie”, a spus ministrul.

Ordinul semnat de ministru mai prevede ca toți elevii, din toate clasele, să aibă posibilitatea să solicite recuperarea orelor predate online.

Sursa foto: Inspectoratul Școlar al Municipiului București/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Rezultatele ne vor arata cum stam dupa 30 de ani de tranzitie, in care reforma a fost sinonima cu trecerea de trimestru la semestru si invers!

  2. nici macar o intentie de reforma. aceste evaluari nu sunt alceva decat pierdere de bani si timp. sunt pastrate doar pentru a justifica frecatorii de menta pe salarii mari din minister . invatamantul e la pamant , dar ce sa vezi , cheltuim bani sa aflam asta. absolut nimic despre o reforma. luati cu copy si paste (suneti obisnuiti cu asta), un sistem bun de invatamant din vest .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.