G4Media.ro

Elevii care au aflat azi notele de la Bacalaureat 2021, încurajați de…

Foto: Pexels.com

Elevii care au aflat azi notele de la Bacalaureat 2021, încurajați de ministrul Educației să depună contestație: Categoric da! Mă așteapt să existe diferențe mai mari de note ca la Evaluarea Națională

Elevii care au aflat azi notele de la Bacalaureat 2021 sunt încurajați de ministrul Educației să depună contestație. Întrebat, într-o intervenție la Digi24, dacă îi încurajează pe absolvenții de liceu care au susținut Bacalaureatul să depună contestații, Cîmpeanu a spus “categoric da!”.

Cîmpeanu a spus că se așteaptă la mai multe contestații față de cele care au fost la Evaluarea Națională, dar și să existe diferențe mai mari la notele după contestații.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Pai și dacă ministrul se așteaptă la diferențe nu ar trebui recorectate toate lucrările?

    • Corect!Și la evaluarea națională trebuia procedat la fel!Nu am depus contestație pentru că în prima fază am crezut că profesorii numiți sa corecteze sunt corecți și cei mai buni,dar rezultatele de după contestații dovedesc contrariul.Acum regret că nu am făcut contestație,dar nu pot da timpul înapoi.O singura întrebare am:Învățământul românesc,încotro? Se obișnuiește că în timpul anului sa se de-a vina pe copii,dar,odată în an,la aceste examene,trebuie sa ne uitam și în ograda școlilor și să vedem ce avem.

  2. Trist,foarte trist!De ce sa se depună contestații?Pe ce criterii au făcut st numiți evaluatorii?Ce sa demonstrăm acum?

  3. Corect!Și la evaluarea națională trebuia procedat la fel!Nu am depus contestație pentru că în prima fază am crezut că profesorii numiți sa corecteze sunt corecți și cei mai buni,dar rezultatele de după contestații dovedesc contrariul.Acum regret că nu am făcut contestație,dar nu pot da timpul înapoi.O singura întrebare am:Învățământul românesc,încotro? Se obișnuiește că în timpul anului sa se de-a vina pe copii,dar,odată în an,la aceste examene,trebuie sa ne uitam și în ograda școlilor și să vedem ce avem.