G4Media.ro

Element de muniție din cel de-al Doilea Război Mondial, găsit la o…

Element de muniție din cel de-al Doilea Război Mondial, găsit la o margine de stradă în Miercurea Ciuc

Pe o margine de stradă din Miercurea Ciuc (strada Harghita), a fost descoperit un element de muniție care se presupune că ar proveni din cel de-al Doilea Război Mondial.

„Un element de muniţie rămas neexplodat – identificat ca fiind o lovitură de aruncător calibru 82 mm, provenind, cel mai probabil, din cel de-al Doilea Război Mondial – a fost descoperit de un cetățean pe marginea drumului, pe strada Harghita din Miercura Ciuc”, transmite ISU Harghita, conform Agerpres.

Pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ridicat, transportat şi depozitat, în condiţii de siguranţă, elementul de muniţie, care va fi distrus ulterior.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a transmis că cetăţeanul care a observat elementul de muniţie a sunat la numărul de urgenţă 112.

Sursa Foto: ISU Harghita 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Trebuia donat cetatenilor din cartieru’ rahova pt fer vechi!

  2. Geniștii sunt acum și sub conducerea lui Arafat. Asta da știre, nu știam că aspirațiile dumnealui au fost atat de mari.

  3. Asta după ce, nu doar din donații a construit SMURD-ul, achiziții de mașini s-au făcut și.prin U.M. , nici nu mai contează care.

  4. Stimate domn Raed Arafat,

    Cine a poruncit tuturor trusturilor de presă romana sa nu publice despre protestul palestinian de la Victoriei , permis și nestingherit de nicio autoritate romana. Fluturau steagul Palestinei în mâinile arabilor, repet nestingheriți, nepedepsiți , nenimic de autoritățile lui Traian Băsescu. In luna aprilie a anului 2012, 14 sau 15 aprilie. Și încă sunteți în sistem. Romanii care au protestat la Victoriei și Universitate din 2012 până 2019,multi dintre ei ce au.patit? Aveți situația la zi, ieșiți în fața României și recunoașteți și spuneți de ce ei, palestinieni, cei care îmi spun SARMOTA, după ce m-au drogat și m-au futut, se bucura de IMUNITATE?