G4Media.ro

Ecaterina Andronescu susține că semnătura din dreptul numelui său, de pe contractul…

Ecaterina Andronescu susține că semnătura din dreptul numelui său, de pe contractul cu Alexandru Cumpănașu, nu este a sa: Aveam un secretar de stat care răspundea de proiecte europene

“Nu este pe niciunul dintre documente semnătura mea”, a declarat pentru Edupedu.ro fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu. Reacția vine la contractul dintre Ministerul Educației și ONG-ul condus de Alexandru Cumpănașu publicat în exclusivitate de Edupedu.ro, care poartă numele Ecaterinei Andronescu, o semnătură și ștampila Ministerului Educației.

Ecaterina Andronescu a declarat pentru Edupedu.ro că acordul de parteneriat, încheiat în timpul mandatului său de ministru între Ministerul Educației și ONG-ul Asociația pentru Implementarea Democrației condus de Alexandru Cumpănașu, putea fi semnat de secretarul său de stat pe fonduri europene, Petru Andea.

“Aveam un sercretar de stat care răspundea de proiecte europene. Andea era secretarul de stat care răspundea de proiectele europene. Întotdeauna, pe documentele oficiale ale Ministerului Educației, se scrie numele ministrului și, în funcție de sectorul de activitate al fiecărui secretar de stat, fiecare poate să semneze. Și pentru asta are competențe date, deci nu a semnat ilegal”, a afirmat Andronescu.

Întrebată dacă este de acord ca Ministerul pe care l-a condus să fi încheiat un contract pentru derularea proiectului finanțat european “Noi perspective în educație” cu o persoană acuzată că nu și-a terminat studiile universitare în țară, Ecaterina Andronescu a răspuns: “Nu știu acest contract și nici nu am citit. În documentul pe care l-ați publicat, m-am uitat pe semnături, pentru că nu îmi aduceam aminte să fi semnat. Nu, ca să fiu exactă, îmi aduc aminte bine aminte că nu am semnat”.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. A semnat in numele tau si pentru tine, bufnita de doi bani. Gunoaiele se aduna ca ciulinii pe oaie.

  • Toapa asta batrana de Andronescu minte in mod ordinar.Hai ca mai sant cateva zile, si apoi gata cu minciuna.

 2. interesant: isi aduce aminte de ceva ce nu a facut….

 3. Într-adevăr, poate nu trec pe la ministru toate viețile, sau poate ministru semnează „că primarul”.
  Dar eu nu înțeleg care e problema cu acest Cumpanasu(în afara de Caracal unde apropo în afara de Dincă mai e cineva in pușcărie, de pe la secțiile de politie, sau din procurori???)
  Care dracu e problema că nu și-a finalizat in tara studiile universitare)
  Pai in tara și-au finalizat studiile toți primarii de la sate , după ce de-abia au făcut o profesională pe timpul lui Ceausescu,,de tractoriști” în democrație au devenit toți mari ingineri, absolvenți de mecanică sau de agronomie la 34,-45 de ani.
  Eu știu unul de o viață la PSD și unul care după ce a avut 2 mandate de la PD(l), după ultimele alegeri a migrat la PNL în detrimentul contracandidatului de la PNL care după ce a făcut 15 ani de campanie PNL -ului s-au trezit că ăștia i-au întors spatele in favoarea unui PD-list.(voi nu cunoașteți cazuri destea)
  In afara țării își termină studiile cei care își permit financiar ei, sau familiile lor.
  I

 4. Diferența între primarii de care va spun e următoarea:
  -licheaua de la PSD are afacerile lui cu pământul muncit în comuna dar a atras și investitori iar la ora actuala păstorește una din cele mai dezvoltate comune ale țării.
  -licheaua de la PD(l)-ajuns după ultimele alegeri la PNL , are împreună cu fratele actualmente viceprimar(fost administrator al fondului forestier al comunei de care s-au ales praful), afacerile lui cu pămînt, iar pt comuna:gaze, apa pt cine și le permite sa și le aducă în casă, doua terenuri de fotbal pt cine își permite să le închirieze, un spatiu de joaca pt copii cu doua balansoare, asistații sociali argați in curtea primarului, mamei primarului și fratelui viceprimar.Iar că și monstruozități de case și Viorica și Iohanis pălesc in fata chicioaselor construcții grandomane și megalomane ale primarului și fratelui vice.
  In urma cu 1 an unul din vejnic angajații pe tractorul familiei primarului în campania agricolă, trimis iarna acasă fără un leu in buzunar, a fost găsit de vecini mort în casă , tot vecinii l-au și înmormântat .
  Era bolnav de mai mult timp dar toți cei care l-au muncit nu i-au făcut asigurare medicala. A fost dus de citeva ori la spital de fostul candidat la primărie al PNL-ul , tot acesta s-ar ocupat de mare parte din cheltuielile cu înmormântarea, pe primarul basist luat în brațe de pnl-isti nu l-am interesat nimic, de soarta omului pe care l-am sclavagit.
  Am votat un primar de la PNL , si m-am trezit că PNL-ul i-a întors spatele cind a pierdut la urne că sa îmbrățișeze basistul care a câștigat, mai bine îmbrățișau un PSD-isti care a făcut ceva pt comuna lui.
  Din păcate asta e Romania iar la nivel local toate partidele sunt pline de lichele.
  Cele două comune aparțin județului Dolj.
  Și dacă sudul este de risul lumii, nu doar PSD-istii de aici sunt javre ci și basistii și iohanistii.

 5. DejaVu ….

  Cu stupoare, o urmaream pe Abramburica intr-o discutie, acum cativa ani (si nu cred ca era prima data):
  1. nu e semnatura mea.
  2. subalternul meu a aplicat masura gresita.
  3. Sa-l pedepsim pe subaltern – Oh nu, e un om minunat.
  4. Eu sunt extraordinar de cinstita, daca ceilalti din jur fura, voteaza magarii, si alte dracii, macar au bunul simt si nu ma lasa sa aflu despre toate aceste fapte urate, de care nu e nevoie sa stiu.
  5. Hai sa vorbim de altceva total pe dinafara discutiei, de exemplu oamenii sarmani.

  • Scoala de cadre PCR e beton.
   La ea ajung doar banii, cine stie in ce conturi, din ce parte a lumii.
   Iar gunoaiele pe care le gireaza, gen Mihnea Costoiu, Cumpanasu, Liviu Pop, prospera si ele bine merci. Iar la nevoie o incaseaza, pentru ca ei stiu de la inceput ca sunt baieti de sacrificiu.
   Doamne ministru s-ar putea intoarce la butoane ulterior, si nu prebuie suparata cu anchete.

 6. Cand va fi si la noi in scoli ca-n afara, la sate. Să le spuneți și celor din satele înapoiate din Moldova si Oltenia de ce nu faceti nimic pentru copii, pentru cadrele didactice. Să intrați în grădinițele acelea cu pereți infecți, fără jucării, clasele în care toată dotarea o reprezintă o tablă și o cretă ca acum 100 de ani.
  Raspunsuri la obiect si fapte, fapte d-na ministru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.