G4Media.ro

Ecaterina Andronescu, despre preotul Vasile Răducă, prodecan la Teologie: Nu are ce…

Ecaterina Andronescu, despre preotul Vasile Răducă, prodecan la Teologie: Nu are ce căuta ca profesor. Sugerez Universității să sesizeze comisia de etica

“Apreciez intervenția Universității din București, exprimată public prin poziția rectorului. Îl susțin și cred că este prima măsură pe care universitatea trebuie să o ia: și anume aceea de a-l scoate din poziția de conducător, pentru că este prodecan. Dar eu cred că și Comisia de Etica a Universității se poate sesiza, cu atât mai mult cu cât domnia sa este profesor de morală. Mi se pare extrem de nepotrivită modalitatea de a se exprima pe un subiect destul de delicat”, a declarat ministrul Educației, la Realitatea TV.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Eh, ce comisie de etică, d-na ministru! Părintele prodecan ne-a luminat cum să împăcăm și capra și varza în privința controverselor legate de orele de religie și cele de educație sexuală. Să scrie sfinția sa, că tot a arătat că se pricepe, un manual 2 în 1. Pe baza acestui manual unic (propovăduit cu atâta râvnă de predecesorul domniei voastre) includem în programa școlară o materie intitulată „educația sexo-religioasă”, (conform modelului sexo-marxismului lansat cu mult succes deja pe piață). Materie obligatorie, evident!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.