G4Media.ro

VIDEO După ce Poliția din Berlin i-a dispersat, protestarii s-au repliat și…

VIDEO După ce Poliția din Berlin i-a dispersat, protestarii s-au repliat și au organizat blocaje

Mai multe blocaje şi acțiuni de „sit-in” au avut loc la Berlin după ce poliţia a dispersat manifestaţia „anti-corona”. La eveniment s-au adunat aproximativ 18.000 de persoane, fără a ține cont de măsurile de siguranţă sanitare – relatează dpa.

Mișcarea neobişnuită a inclus și un sit-in de circa 40 de persoane, pe strada Schiffbauerdamm, precum şi un blocaj pe Universitaetsstrasse, tot în centrul Berlinului.

Poliţia a precizat că o persoană a fost arestată după ce a aruncat cu o sticlă, iar un container a fost incendiat pe Friedrichstrasse, o arteră comercială foarte circulată.

În imaginile prezentate de media locale pot fi văzuţi protestatari târâţi de poliţişti de la locul protestelor.

Citiți și

Poliția i-a dispersat pe manifestanții din Berlin. Aproximativ 18.000 de persoane au ieșit în stradă să protesteze împotriva restricțiilor pentru combaterea pandemiei

Sursa Foto: Agerpres/Axel Schmidt/REUTERS

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. A mai auzit cineva de vestele galbene ? la fel va fi si aici . Ceea ce nu inteleg unii este numarul mic de oameni ce vor sa produca perturbari la indifent ce ocazie in UE. diferenta este uriasa fata de ce se intimpla in belarus (ca exemplu ) sau america. Incearca unii marea cu degetul

  • Nici tu nu stii ce ai scris, postac rus ce esti.

   „Vestele galbene” au protestat impotriva scumpirilor, mai ales scumpirea benzinei.
   In Belarus, oamenii protesteaza impotriva dictaturii conduse de Lukashenko.
   In America, oamenii protesteaza impotriva rasismului si a uciderilor extrajudiciare comise zilnic de politie.

   Sunt 3 lucruri diferite, daca pui semnul egal intre ele, e clar ca esti sluga lui Putin.

  • Trolii putiniști au impresia că dacă folosesc fantoșe cu numele crăcănatului la poza căruia bălesc ei zi și noapte și scriu de alții că ”sunt postaci rusi”, le iese figura cu disimularea fâsâită din spatele căreia otrăvesc lumea.
   Normal că ”sunt 3 lucruri diferite”, asta a afirmat și cel care a scris comentariul inițial ” – diferența uriașă”, a zis el – deci n-a ”pus semnul egal”. Tehnica asta kaghebista de a acuza vehement pe cineva că ar fi spus fix contrariul a ceea ce a afirmat, tocmai pentru a-l discredita, pe el și mesajul, atât cel prezent cât și cele viitoare, e o practică veche a ”gunoaielor” securiste care se revarsă de ceva timp și pe internet.
   Da, cel al”vestelor galbene” e un tip de ”protest”, din categoria celor susținute de mafia KGB, cum e și cel de azi și, în general, cele în care sunt implicați covidioții care se cred ”îmbotnițați” iar ce se întâmplă în America e cu totul altceva, e refuzul de a mai accepta rasismul și elitismul primitiv al unor troglodiți care se consideră superiori.

 2. Politistii nemti au devint „bodyguarzii” romanilor pe tot teritoriul Germaniei.

  • BPS vine de la Black Pigeon Speaks –un neo-nazist care plagiază, minte și inventează, un nebun care zice că luptă pentru drepturile pinguinilor care mor din cauza oamenilor motiv pentru care anumiți oameni trebuie pedepsiți.
   Trolul BPS preia de pe internet tot felul de mizerii postate de scelerați periculoși sau de psihopați distruși.

 3. Dupa retragerea trupelor urss din rdg si a imaginat cineva ca locul va ramine curat de conserve rusesti si minti slabite de propaganda comunista?Oricum actuala legislatie a
  UE va conduce la rezultate sinistre in viitor. Trebuie revizuite anumite puncte in special la drepturi si libertati.

  • Bănuiesc ca tu vrei „democrație originala” de sorginte socialista. Nu sunteți in stare sa inventați alta poezie, mai schimbați costumul de camuflaj ca deja sunteți vizibili de pe Marte.

 4. bad@ hahaha, în sfârșit și-au găsit și socialiștii un model pe care să-l calareasca, covidulul retard.

 5. Bad@ covidulii cea mai bună masa de manevra pentru socialiști. Nici nu trebuie sa te obosești prea tare, la cât de năuciti sunt, ar manca și jar.

 6. Stimata dna Merkel,
  In raport de miscarile de strada contra tuturor masurilor pe care le ia guvernul dvs cred ca cu mijloacele tehnice de azi, fara sa va mai angajati in lupte directe cu acesti ticalosi dementi ii puteti fisa pe toti si daca unu din ei se imbolnaveste sau imbolnaveste pe cineva si urmand intreg lantul de imbolnaviri ce s-ar produce pornind de la el, respectivul sa suporte de trei ori costul asistentei medicale ce se va oferi lui sau tuturor bolnavilor ce provin din imprudentele sale. Sa-i vedeti ce se vor cumintii. Daca faceam si noi asta cu aia adusi de turnatorul Catarama si kgbisti in Piata Victoriei ce s-ar mai fi golit piata.