G4Media.ro

După ce a anunțat pe facebook că a închis Casa memoriala „Amza…

sursa foto: TVR/captura

După ce a anunțat pe facebook că a închis Casa memoriala „Amza Pellea” din Băilești, actrița Oana Pellea a fost contactată de oficiali ai administrației locale pentru soluționarea problemei

Actriţa Oana Pellea a anunțat pe contul său de facebook că a închis „Casa memoriala Amza Pellea” din Băileşti, județul Dolj, subliniind că această clădire nu îndeplinea „standardele pe care memoria tatălui ei le merita”. După ce a postat anunțul, actrița arată că a fost contactată de autoritățile locale în vederea rezolvării problemei.

„Dacă decidenţii locali sau judeţeni îşi vor manifesta interesul, ceea ce nu au făcut până acum, de a sprijini existenţa acestei Case memoriale”, ea va continua să existe, dacă nu, decizia îmi aparţine în totalitate (casa fiind proprietatea mea)”, a scris actriţa pe contul de facebook. Ea a adăugat că anunţul este făcut pentru toţi cei care „din iubire faţă de tata vin din toată ţara să calce pragul casei”.

„Îmi cer eu scuze – cu toate ca nu sunt deloc responsabilă – de neglijenţa, nepăsarea sau reaua voinţă locală. Sper că situaţia se va remedia şi că această Casa Memorială va avea destinul şi atenţia pe care le merită din partea decidenţilor locali şi judeţeni”, a scris actrița Oana Pellea.

La scurt timp după postarea anunțului, Oana Pellea a revenit subliniind că a fost contactată de reprezentanții autorităților locale, pentru rezolvarea problemei.

„Am fost contactata de doamna Amalia Năstase – primar interimar Băilești – si de către domnul Florin Ridiche-managerul Muzeului Olteniei Craiova. Prin domnul Florin Ridiche mi-a fost comunicată intenția Consiliului Județean Dolj – a domnului președinte Vasile Cosmin – de a rezolva in cel mai scurt timp problema. Vom discuta si sper să ajungem la cea mai buna soluție pentru ca aceasta Casa memorială Amza Pellea sa funcționeze in condiții optime!  Multumind tuturor pentru reacția rapidă si pentru intenția de rezolvare –  doresc sa precizez că nu doresc ca această soluționare să devină capital de imagine sau politic pentru nimeni! Voi reveni cu amănunte când promisiunile vor deveni fapte. Mulțumesc”, a menționat actrița pe contul ei de facebook.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Doljul e putred de corupt, se știe, asa că nu ma miră indolenta locală.
  Dar nu mi-e clar un lucru: dacă e proprietatea Oanei Pellea si poate decide să o închidă, care anume e responsabilitatea autorităților? Adica, concret, care e problema?
  E vorba că nu e o simplă casă, ci un muzeu, si are nevoie de un ghid, de cineva să vândă bilete etc?
  Cred că ar fi util sa facă aceste probleme publice, in detaliu, ca să nu se poată fofila USL-ul local.

 2. „criticii” de teatru si film care erau scarbiti, mai de dimineata, de calitatile si de prestatiile actorului s. seagal, n-au acum, la ceas de noapte, nicio problema cu asa-zis actrita oana pellea.
  hai s.ictir, i.pocritilor!

  • Subiectul este Casa Memoriala „Amza Pellea” și tot ce a insemnat el ca actor.
   Ce legătură au prestațiile actoricești ale Oanei și care e corelație directa cu Casa Memoriala? Unde sunt aduse în discuție aceste lucruri?
   Sau ai vrut doar sa pari din aurolac pesedos un om cult?
   Deci subiectul este Casa Memoriala și atât bai rromanache fals și insipid.

  • bai, „deci” tu faci parte din categoria celor care nu inteleg, dar se baga in seama si scriu cinci propozitii ca sa-si etaleze aerele de superioritate, folosind etichete (deja) fumate.
   hai s.ictir, bai!