G4Media.ro

Dragu: Maia Sandu are toată susţinerea României pentru a continua parcursul pro-european…

Dragu: Maia Sandu are toată susţinerea României pentru a continua parcursul pro-european pe care l-a început în ţara sa. Rămânem principalul partener al Republicii Moldova

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a discutat, marţi, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, teme vizând actualitatea politică, economică, cea a traficului de persoane şi a violenţei domestice. „Maia Sandu are toată susţinerea României pentru a continua parcursul pro-european pe care l-a început în ţara sa. Rămânem principalul partener al Republicii Moldova”, a afirmat Anca Dragu, citată de News.ro

Preşedintele Senatului, Anca Dana Dragu, a avut o întrevedere, marţi, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cei doi demnitari evidenţiind „relaţiile excelente dintre cele două popoare şi state în spiritul valorilor democratice şi a respectului reciproc”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Senat.

Anca Dragu a menţionat că relaţiile bilaterale sunt facilitate de istoria, limba, cultura şi aspiraţiile comune şi şi-a reafirmat sprijinul, în plan parlamentar, pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi susţinerea autorităţilor Republicii Moldova pentru un parcurs de succes către un stat de drept.

Conform sursei citate, temele abordate în cadrul întrevederii au vizat actualitatea politică, economică, cea a traficului de persoane şi a violenţei domestice.

„Apreciez în mod deosebit faptul că Republica Moldova este condusă de o doamnă preşedintă pro-europeană. În condiţiile geo-politice pe care regiunea le-a cunoscut în ultimele decenii, parcursul european este singura garanţie pentru cetăţenii Republicii Moldova pentru prosperitate, securitate şi stabilitate”, a declarat Anca Dana Dragu.

„Maia Sandu are toată susţinerea României pentru a continua parcursul pro-european pe care l-a început în ţara sa. Rămânem principalul partener al Republicii Moldova şi mă bucur că putem oferi sprijinul nostru activ, mai ales în campania de vaccinare”, a mai afirmat Dragu.

La întrevedere au participat şi vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, preşedintele Comisie Juridice, Iulia Scântei, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene, Angel Tâlvăr şi senatorul Radu Mihail, membru al Comisiei de politică externă.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Neinspirat decor …..

 2. Au depanat asseturile amintiri de la Langely, cand le era sef vreun eliberator belemeu de 20 cm.

 3. Maia are 100 clase peste cel mai tare politician de la noi. unde e educata Maia si cum a evitat notele de 4 care la noi sint recunoscute prin a acorda functia de pm unui individ dealtfel santajabil.visez sa o pot vota pe Maia ca presedinte al Romaniei.

  • Bravo,esti f.destept…du-te si voteaz-o la ea acolo

  • Invidia este un sentiment urat in general. Dar invidia feminina e penibila cu totul. Va scade SMV-ul?

 4. Ce limbă de lemn are doamna Dragu, admiratoarea lui Năstase! Nimic concret, declarații de intenții vechi de când lumea și foto pe Facebook, să aibă și G4Media de unde să mai ia ceva.
  Moldova în Europa? La Paștele cailor!
  P.S: sublima doamnă Maia Sandu face o gafă de bune maniere prin așezarea poșetei direct pe covor, ca țațele la piață.

  • unele femei decid să investească mai mult în propria educație decât în arta ținutului poșetei. Iar într-o vizită fulger cu mai multe întrevederi la nivel înalt în doar 2 ore prioritățile erau clar altele decât detaliile de protocol și satisfacerea nevoilor de imagine a unor pițipoance. Dacă lucrurile continuă în această direcție sper să-i putem spune ”Cuza” sau ”Întregitoarea” peste câțiva ani. 😡

 5. Maia surprinde din multe puncte de vedere. Ar fi frumos s-o putem vota pe ambele maluri de Prut în 2024/25.

 6. Avem in stanga o doamnă care lupta cu mafia si o muiere in dreapta nostalgică dupa Nastase, care si-a transformat sotul salvamar intr-un director al unei agentii de stat in perioada cat a fost Ministru de Finante! Si da, Maia Sandu ar fi un presedinte de vis si pt Romania! Toata stima!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.