G4Media.ro

Dragnea susține că PSD l-a propus pe Gheorghe Stan la CCR pentru…

Dragnea susține că PSD l-a propus pe Gheorghe Stan la CCR pentru că a fost singurul care a depus cerere în acest sens / La grupul PSD a mai fost însă înregistrată o cerere: Fostul avocat al poporului, Gheorghe Iancu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi, că Gheorghe Stan a fost propunerea partidului său pentru postul de judecător la CCR din partea Camerei Deputaţilor pentru că a fost singurul care a depus o cerere în acest sens la grupul PSD şi este calificat pentru acest post, potrivit News.ro.

„A fost singura solicitare primită la grupul PSD. Eu recunosc, am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili care îmi propuneau alţi oameni respectabili pentru a fi susţinuţi. Am primit mesaje de la alţi oameni respectabili care susţineau să nu fiu de acord cu propunerile pe care le făcuseră alţi oameni. Am vorbit cu colegii mei din conducerea grupurilor şi am spus: care vor dori să-şi depună candidaturile, analizaţi în funcţie de ce candidaturi vor fi primite la grup. Au fost primite cele două candidaturi (pentru Senat şi pentru Camera Deputaţilor – n.r.) (…) Asta e explicaţia foarte simplă”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat când s-a transmis acest mesaj privind depunerea unei cereri la grupul PSD, Liviu Dragnea a replicat: „Era o chestiune publică, se ştia când este termenul, toţi cei care au dorit, toţi cei care îi propuneau pe alţii puteau să-i invite să depună aceste cereri”.

Întrebat de asemenea dacă Gheorghe Stan e calificat, liderul PSD a răspuns: „Da, de ce n-ar fi? Eu l-am votat”.

Gheorghe Stan nu a fost însă singurul care a depus cerere la PSD pentru a fi susținut pentru funcția de judecător al Curții Constituționale. Fostul avocat al poporului numit de PDL, Gheorghe Iancu, a declarat și el că și-a depus dosarul la PSD pentru a fi susținut la Curtea Constituțională.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. SS-istul Gheorghe Stan e calificat pentru că l-a votat infractorul Dragnea ?

  2. asta e batjocura nu Curte Constitutionala care ar trebui formata din specialisti in drept constitutional, apolitici… aceasta noua majoritate a CC va continua sa faca aceleasi porcarii ca precedesorii distrugand vietile romanilor prin interpretari ale Constitutiei in functie de interesul penalilor care i-au trimis acolo.. asa cum au facut cu protocoalele SRI si instantele de 5 judecatori doar ca sa scape coruptii si pe langa ei sa scape alti mii de criminali si violatori.. SRI este o institutie a statului roman, platita din banii romanilor ca ii apere de corupti si criminali si trebuie sa colaboreze cu alte institutii ale statului pentru aflarea adevarului

  3. Nu conteaza ca s-a mai incris cineva, realitatea este aia pe care ne-o spune Dragnea, nu ce vedem noi, ce nu e clar?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.