G4Media.ro

UPDATE Draga Olteanu Matei, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe…

UPDATE Draga Olteanu Matei, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași

UPDATE: 22.50

Actriţa Draga Olteanu Matei este conştientă şi comunică cu echipa medicală de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon”, a declarat vineri seara coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu. „Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI”, a precizat Diana Cimpoeşu, potrivit news.ro

Aceasta şi-a exprimat totodată speranţa ca evoluţia stării de sănătate a marii artiste să fie una bună. „Sperăm ca evoluţia să fie una favorabilă. Doamna are şi altă patologie. Are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine, care trebuie evaluate şi tratate în continuare”, a spus dr. Cimpoeşu.

Text inițial:

Potrivit Dianei Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, renumita actriță Draga Olteanu Matei se află în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Informația a fost transmisă de medicul șef UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, potrivit știripesurse.ro.

Un nume renumit din generația de aur a teatrulul românesc, Draga Olteanu Matei a împlinit, în 24 octombrie, vârsta de 87 de ani.

Potrivit medicului Diana Cimpoeșu, artista se află în comă, cu hemoragie digestivă.

În prodigioasa sa cariera, Draga Olteanu Matei a jucat în peste 90 de filme, a avut roluri impresionante în peste 50 piese de teatru, a jucat în nenumărate roluri de televiziune. Cel mai cunoscut rol din cinematografie a fost în filmul Cucoana Chirța, din 1986.

Sursa Foto: playtech.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. covid

  2. Lichea de aur a culturii mafiei si hotiei romanesti.

  3. Ramanem fara artistii emeriti, insa ramanem cu gunoiele vedete gen Bendeac, Buzuca etc…Respect Doamna pentru intreaga activitate!Dumnezeu sa va intareasca!

  4. Multa, multă sănătate acestei mari artiste a României! Orice apariție a dânsei in teatru și film a fost o mare bucurie. Din păcate nu mai avem actori de înaltă valoare.

  5. Multă sănătate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.