G4Media.ro

Doza zilnică de râs: Doi bărbați mascați care fugeau cu o geantă…

Doza zilnică de râs: Doi bărbați mascați care fugeau cu o geantă au fost prinși de polițiștii din Ploiești. Ulterior s-a stabilit că era o farsă filmată

Doi bărbați mascați care fugeau cu o geantă voluminoasă au fost prinși de poliţişti, marţi, în Ploieşti, ulterior stabilindu-se că aceștia făceau o farsă filmată, informează IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

„Un poliţist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe str. Cavalului, din Ploieşti, a văzut 2 bărbaţi cu feţele acoperite, care fugeau şi transportau o geantă voluminoasă. Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, aşa că a intervenit şi a imobilizat cei 2 bărbaţi, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă. După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre 2 bărbaţi, cunoscuţi în mediul on-line din Ploieşti că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracţiune”, precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, cei doi bărbaţi, precum şi a treia persoană, care filma, au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor articolului 2, punctul 1 din Legea nr. 61/1991.

Potrivit articolului 2, punctul 1 din Legea nr. 61/1991, constituie contravenție – dacă nu sunt fapte comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni – săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. De ce nu merg prin statele unite sa facă farse deastea, cu pistoale de jucărie…o data și gata..

 2. Ca in filmele cu prosti. Pe hoții falsi ii sancționează instant poliția Romana, hotii adevărați scapa nevătămați si neatinși.

 3. Credeam că G4 are o anumită prestanță și evită tentativele de tabloidizare. Sunt dezamăgit de calupul de știri din ultima perioadă și o să-mi opresc donațiile dacă se continuă acest parcurs nefericit.

 4. Ca a intervenit politistul – corect; avea suspiciuni rezonabile.

  Dar cum i-a incadrat la litera si articolul respectiv, cand fapta lor nu e descrisa de acel text al legii?! Ce injurii si/sau ce amenintari proferau respectivii in timp ce alergau?!

  Poate ca ar trebui sanctionati cumva, pentru ca gluma e cam deplasata pentru un loc public – dar nu asa, cu baza legala aiurea aleasa, doar pentru ca pot politistii face asta si din lene de gandire nu cauta articolul adecvat.
  Slab! 🙁

  • Pentru „furt de identitate” si inducerea in eroare a organelor.
   Acuma… ce era sa faca si el, agentul, cum s-o incheie? Oricum amenda nu se plateste, ca se poate contesta usor, si le ramane glumetilor amintire.
   Pe de alta parte, bravo agentului, ca a actionat, n-avea de unde sa stie ca aia erau pusi pe sotii!
   Astept sa iasa filmul, ca sa vad si cum i-a prins pe toti trei.
   I-a inconjurat?
   A aruncat plasa/sacosa peste toti trei?

 5. Nu înțeleg de ce i-au amendat? Bun, fugeau 2 cu cagule pe față cu o geanta in brațe…. da ce, e interzis???? Ok, polițistul, pe bună dreptate a avut o suspiciune și i-a imobilizat. După ce a clarificat situația, trebuia să guste gluma și drum bun!!! Aici și-a dat miliția cu ciocanu-n bile, au devenit mai penibili decât prevede legea. Ei nu ar trebui amendați pentru port ilegal de creier???

 6. Orice avocat, va contesta contraventia si va casitga. Orice militian are creier, insa nu stie sa si-l foloseasca.