G4Media.ro

Două școli de agenți de poliție funcționează în continuare cu prezență fizică,…

Două școli de agenți de poliție funcționează în continuare cu prezență fizică, deși e vacanță, pentru că nu au primit încă niciun ordin privind oprirea cursurilor, pe filiera Ministerului Afacerilor Interne

Două școli de agenți de poliție, cu statut de școli postliceale de stat, care ar fi trebuit să fie în vacanță începând de luni, continuă școala online deoarece nu au primit încă o decizie privind închiderea de la structurile Ministerului Afacerilor Interne de care depind, după cum au declarat, luni, pentru Edupedu.ro purtătorii de cuvânt ai celor două instituții. Este vorba despre Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de pregătire a agenților poliției de frontieră “Avram Iancu” Oradea. Acestea au funcționat, luni, iar până la ordine venite pe structura MAI vor continua să funcționeze cu predare față în față deși Ordinul de ministru prevede vacanță inclusiv pentru postliceale.

Ordinul ministrului Educației de vineri prevede, la art. 1, că “Prin derogare de la prevederile Ordinului ministrului educației nr. 3.243/2021 privind structura anului școlar 2021—2022 (..), în perioada 25 octombrie—5 noiembrie 2021, preșcolarii și elevii din învățământul primar, gimnazial, liceal, profesional și postliceal de stat sunt în vacanță.”

Cel puțin cele două școli postliceale menționate au continuat, însă, activitățile, în așteptarea unor decizii din partea IGPR – în cazul Școlii din Câmpina, respectiv din partea MAI – în cazul școlii din Oradea, după cum au declarat pentru Edupedu.ro purtătorii de cuvânt ai celor două instituții. Iar reprezentantul școlii din Oradea, Eugen Micheș, a afirmat că situația s-ar regăsi în toate unitățile de profil ale MAI, deoarece “ori suntem toți la școală, ori toți în vacanță.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Ba ordin s-a dat sa se închidă școala, le-au trimis un fax de la minister. Dar singurul meletean care știa sa citească era in concediu. Așa ca au continuat cu cursurile.

 2. Asteptam demisiile tuturor celor incompetenti care de 3 luni au adus Romania in deriva.

 3. Ce e aia școală de politie? Doo ?

 4. Bun, avem mare nevoie de politisti, de cand a taiat Ponta politia in doua.

  • Le-a dat pensii speciale si jumatate s-au pensionat. Fiindca a fi PSDist inseamna sa urasti tot ce inseamna lege si justitie.

 5. Ca în povestea cu soldatul japonez care nu a fost informat ca războiul s-a terminat…

 6. Ultimul stinge lumina in tara asta.Bine ca nu suntem in Africa, era lovitura de stat !

 7. Ei sunt speciali!

 8. Normal, pentru că nu se încadrează! Ce, aia e școală?!

 9. Nu sunt singurii și studenții de la USAMVB București fac cursuri față în față…ei au imunitate ministerială….

 10. Nu sunt singurii și studenții de la USAMVB București fac cursuri față în față…ei au imunitate de grup Sorino Câmpenescovici

 11. Cititi si va amuzati ( sau nu )

  https://ziare.com/scoala/stiri-invatamant/candidat-scoala-subofiteri-jandarmerie-obligat-sa-urineze-sala-de-examen-ancheta-politie-1706649

  politia si jandarmeria – instrumente de opresiune populate cu brute si analfabeti – slugoi

 12. Scoala speciala pentru analfabeti