G4Media.ro

Două noi pasaje rutiere în București. Consilierii au aprobat banii pentru exproprieri

Două noi pasaje rutiere în București. Consilierii au aprobat banii pentru exproprieri

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat, în şedinţa de vineri, proiecte de expropriere pentru construirea a două pasaje rutiere, fiind prevăzute peste 2 milioane de lei fără TVA, transmite Agerpres. Consilierii municipali au fost de acord cu declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul celor două pasaje rutiere.

Primul pasajul rutier suprateran va fi construit la intersecţia Str. Turnu Măgurele – Bd. Metalurgiei – Bd. Alexandru Obregia, suma alocată pentru despăgubiri fiind de 945.000 de lei fără TVA.

Al doilea pasaj va fi realizat la intersecţia dintre Străzile Sergent Ion Iriceanu şi Turnu Măgurele, suma pentru despăgubiri fiind de 1.360.917 de lei.

Totodată, CGMB a fost de acord cu declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată în vederea construirii a trei noi artere. Este vorba despre Strada Drumul Roţii, Strada Viscolului şi Drumul Osiei, iar sumele pentru despăgubiri se ridică la 1.702.897 lei fără TVA, 1.698.516 de lei fără TVA, respectiv 7.328.125 de lei fără TVA.

De asemenea, consilierii municipali au aprobat declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Valea Largă”, suma estimată pentru despăgubiri fiind estimată la circa 34 de milioane de lei fără TVA.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Un Bukarest plin de pasaje!
  Cu acesti consilieri onesti, cinstiti asertivi cu nevoile cetateanului!
  Ce oameni minunati!
  😄😄😄😄

 2. Si cand le termina, daca se incep 100 ?

 3. Si cel de la dna GHICA ????
  Nu este necesar??

 4. Si cel de la Dna GHICA????

 5. Nu va grăbiți cu intrebarile.. astea sunt doar Proiecte !!! De realizări vorbim peste vreo 20 de ani , ca in cazul celebrei “centuri” de la Mihailesti – 3 km in 10 ani !!!! sau Jilava – Adunatii Copăceni – 12 km in 10 ani !!!

 6. Nu ar fii mai bine sa bage banii in tevile ale de termoficare ?

 7. Ce bine! Se mai construiește și infrastructura în sect 6 nu numai blocuri-blocuri-blocuri pe fiecare colțișor de strada.
  😁😁😁