G4Media.ro

Două magazine Penny din județul Iași, închise temporar din cauza neregulilor descoperite…

Sursa: ANPC

Două magazine Penny din județul Iași, închise temporar din cauza neregulilor descoperite de OPC / ”Aceleași probleme care se repetă”

Oficiul pentru Protecția Consumatorului Iași, a închis temporar două magazine Penny, acestea fiind situate în municipiul Pașcani și în localitatea Lunca Cetățuii, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Iași.

În total, au fost controlate opt magazine din județul Iași.

Șeful OPC Iași, Florin Onofrei, a precizat că au fost găsite vitrine frigorifice insalubre, cu mucegai, în care erau depozitate legume și fructe, iar mai multe ambalaje erau deteriorate, îndeosebi la mărfurile alimentare.

”În două locații am fost nevoiți, Pașcani și Iași, să dispunem măsuri suplimentare de suspendare a activității până la remedierea deficiențelor. Vitrine neigienizate, aceleași probleme care, spun eu, se repetă, probabil ar trebui graficele să fie respectate mai des. O dată pe lună se pare că este puțin și tocmai de aceea am dispus această măsură, care este un pic mai dură, de închidere a magazinului cu totul”, a anunțat oficialul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...