G4Media.ro

Două asistente din New York au câștigat 1,5 milioane de dolari după…

pixabay.com

Două asistente din New York au câștigat 1,5 milioane de dolari după ce au vândut certificate de vaccinare Covid false / Cereau pentru pseudo-vaccinare 220 de dolari pentru adulți și 85 de dolari pentru copii

Julie DeVuono, 49 de ani, și Marissa Urraro, 44 ​​de ani, două asistente medicale din New York, au fost acuzate de fals în acte publice și li s-au confiscat 900 de mii de euro, anunță NBC News.

Banii au fost găsiți în timpul unei percheziții în casa în care locuiește Julie DeVuono. Ea și Marissa Urraro sunt acuzate că au vândut certificate false de vaccinare împotriva Covid-19.

Potrivit procurorilor, cele două asistente din Long Island, New York ar fi falsificat certificate de vaccinare împotriva Covid-19 și au introdus documente false în baza de date a statului, printr-o rețetă în urma căreia au încasat peste 1,5 milioane de dolari.

Julie DeVuono, în vârstă de 49 de ani, proprietara unui centru medical din Amityville, și angajata ei Marissa Urraro, în vârstă de 44 de ani, au fost arestate joi, a anunțat vineri biroul procurorului districtual al județului Suffolk într-un comunicat de presă.

Ambele femei au fost acuzate de fals în documente oficiale.

Cele două au primit vaccinuri Covid-19, certificate de vaccinare și seringi de la Departamentul de Sănătate al Statului New York, au spus procurorii. Au fost arestate după ce un detectiv sub acoperire a primit certificat de vaccinare, deși nu a fost injectat. Ele cereau pentru asta 220 de dolari pentru adulți și 85 de dolari pentru copii.

Un registru găsit la domiciliul unei asistente arată că este posibil ca ele să fi câștigat peste 1,5 milioane de dolari în presupusa schemă, cu vaccinări false efectuate din noiembrie 2021 până în ianuarie 2022.

„Aceste persoane s-au fi folosit de pozițiile lor de profesioniști autorizați din domeniul sănătății pentru a se angaja într-o conduită criminală în beneficiul lor financiar”, a declarat procurorul districtual al comitatului Suffolk, Raymond A. Tierney.  „Sper că acest lucru trimite un mesaj celorlalți care se gândesc să fenteze sistemul”, a adăugat el.

Sursa foto: Pixabay.com

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Au furat patentul romanesc.

  2. asa inteleg sa te risti 😀
    dar cand ii vezi pe unii pt cateva mii de euro te ia plansul. astea macar s-au riscat pe bani frumosi. dar ma intreb ce credeau, ca urciorul merge la infinit? e clar ca o data daca ai ghinion, te-au prins si adio.