G4Media.ro

Două adolescente din Galați, agresate de un bărbat într-un mijloc de transport…

Două adolescente din Galați, agresate de un bărbat într-un mijloc de transport în comun. Bărbatul a fost reținut de polițiști iar ulterior pe numele său s-a dispus măsura controlului judiciar

Două adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, s-au prezentat sâmbătă la Poliție sesizând că în data de 20 septembrie 2023, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în zona Piața Energiei, din orașul de domiciliu, una dintre acestea ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut.

Totodată, bărbatul le-ar fi amenințat cu moartea pe cele două fete și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul în zona abdominală, informează IPJ Galați. În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana din filmarea video prezentată de tinere, fiind vorba de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Galați. 

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii și continuării cercetărilor.

„După probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului cu privire la săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, lovire sau alte violențe și amenințare, iar, la data de 21.09.2023, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, transmite IPJ galați.

Recomandările IPJ:

„Dacă vă aflați în astfel de situații, încercați să nu provocați agresorul în niciun fel și să solicitați sprijin de la conducătorul mijlocului de transport în comun sau de la persoanele din jur, dacă situația vă permite, pentru a fi anunțată Poliția prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

De asemenea, încercați să rețineți cât mai multe detalii cu privire la persoana agresorului/agresorilor, legate de fizionomie, semne particulare și obiecte de vestimentație, pentru a putea fi identificați mai ușor de către polițiști”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...