G4Media.ro

Dosarul măștilor către MApN: Andrei Alexandru Hudea, care ar fi prieten cu…

Sursa foto: Facebook / Hudea Andrei Alexandru

Dosarul măștilor către MApN: Andrei Alexandru Hudea, care ar fi prieten cu Gabriel Țuțu și ar fi intermediat afacerea, plasat sub control judiciar

Andrei Alexandru Hudea, care ar fi prieten cu șeful ROMARM, Gabriel Țuțu, și ar fi intermediat afacerea măștilor către MApN, a fost plasat sub control judiciar.

Referatul cu propunerea de arestare preventivă a lui Piţurcă junior şi a şefului ROMARM, Gabriel Ţuţu, arată că șeful ROMARM ar fi încasat 50.000 de lei reprezentând un comision de 1,439% din profitul de 750.000 de euro realizat de familia Pițurcă din afacere.

Banii ar fi fost livraţi în contul lui Ţuţu de către mama lui Andrei Alexandru Hudea, un prieten al lui Ţuţu, plasat ca intermediar în afacere. Hudea ar fi încheiat un contract de consultanţă cu firma lui Piţurcă şi ar fi primit un procent de 13,26 % sută din profitul realizat: peste 95.000 de euro.

Citește și REFERAT DNA: Șeful ROMARM ar fi încasat un comision de 1,439% din profitul de 750.000 de euro realizat de familia Pițurcă în afacerea măștilor către MAPN / Gabriel Ţuţu ar fi solicitat Ucrainei, „în numele statului român”, un avion ca să aducă măştile din China

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Scandalul măștilor neconforme. Urmează cazul achizițiilor de la Spitalul CF Witting. Dosarul a fost deschis în 2021.

  2. Vad ca justitia „uita” ca ministru la MApN in perioada cand au fost achizitionate mastile neconforme era plagiatorul PNL Ciuca, prietenul lui Ciolacu si al PSD.
    Ia sa-l intrebe si pe Ciuca de sanatate, ca el era seful cel mare.

  3. Alt mare „mascul” cu ceafa lata care se crede șmecher făcându-și poza cu trabuc.

  4. Pai până nu te îmbraci in geaca Moncler și nu te pozezi cu trabucul in gura,nu-și va da nimeni seama cat de țăran parvenit ești.Necazul este că acești troglodiți sunt puși în posturile cele mai bine plătite,iar oamenii competenți sunt dați la o parte de mafia increngaturilor.Frumoasa tara,n-am ce zice !

  5. Este imposbil ca Marele Porc sa nu-si fi tras partea din afacerea asta mafiota.

    • Cui i-a placut untura pe paine, sa raspunda. MIe imi place untul !

  6. Statul român și banii noștri din taxe și impozite au ajuns la cheremul unor derbedei de cea mai joasa speță.Un popor care nu are reacție asta merita