G4Media.ro

UPDATE Dorel de la Focșani: Un panou publicitar e amplasat pe mijlocul…

Foto: Facebook / Victor Dumitru

UPDATE Dorel de la Focșani: Un panou publicitar e amplasat pe mijlocul trotuarului, cu autorizație de la primărie / Primăria a oprit lucrările

UPDATE 16.23: Primăria Focșani a anunlat autorizația și a dispus mutarea panoului. Muncitorii au demontat deja panoul, potrivit corespondentului G4Media

Articol inițial: Situație fără precedent în Focșani, unde angajații Primăriei au scos pavelele din trotuar și au montat un panou publicitar peste trei sferturi din lățimea căii pentru pietoni.

Montarea panoului pe trotuarul din centrul orașului s-a făcut în baza unei autorizații emise de Primăria Focșani, iar oficialii de la Biroul de Comunicare al Primăriei au declarat că au aflat de la jurnaliști despre panou și că vor efectua verificări.

Aceștia au confirmat pentru G4Media că montarea se face în baza unei autorizații emise de Primărie și cu lucrătorii instituției.

Cazul a fost semnalat de consilierul local Victor Dumitru, care, aflat pe Strada Aurora, vis-a-vis de sediul ANAF Vrancea, i-a întrebat pe lucrători cine a autorizat montarea unui panou fix pe trotuar.

„Treceam pe stradă și am văzut cum muncitorii scoteau pavelele din trotuar pentru a monta un panou publicitar. I-am luat la întrebări și mi-au spus că beneficiarul e un privat care va avea reclamă acolo, locul fiind concesionat. Mi se pare incredibil cum de Primăria a dat autorizație pe așa ceva. Aș vrea să văd cum poate trece o mamă cu căruciorul copilului pe acolo, a mai spus consilierul”, a declarat consilierul. (Foto: Facebook / Victor Dumitru)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Comparabil cu marginalizatii care vând cirese si capsuni pe trotuar lînga sediul guvernului

  2. in piata OPEREI din Bucuresti dun 20 de reclame MARI una langa alta.
    trotuare nu exista, sunt niste gropi pe un teren arabil

  3. Urmeaza sa picteze si pista de biciclete exact prin centrul panoului.

  4. Mai bine plăteau pe cineva sa dea cu panoul publicitar direct in cap pietonilor🤣🤣🤣

  5. ” Țară lucrului bine făcut „