G4Media.ro

Donald Tusk, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă: Poate sunt eu de modă…

Donald Tusk, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă: Poate sunt eu de modă veche, dar încă cred că judecătorii, nu politicienii, trebuie să decidă cine este vinovat și cine nu

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis joi premierului Viorica Dăncilă, în cadrul întâlnirii pe care cei doi au avut-o la Bruxelles, că judecătorii, nu politicienii, sunt cei care trebuie să stabilească vinovăția sau nevinovăția unei persoane.

”Întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă pe tema situației președinției României a Consiliului Uniunii Europene, a pregătirii summitului de la Sibiu și a statului de drept. Poate sunt eu de modă veche, dar încă cred că judecătorii, nu politicienii, sunt cei care trebuie să decidă cine este vinovat și cine este nevinovat”, a scris Tusk pe contul de Twitter.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

22 comentarii

 1. Veorika a Lu He He este cu gandul la Juncker ! Suspina Tuta Sireaca !

 2. Multumescus tie Doamne, ca ai mai lasat si oameni intelepti care sa tempereze ignoranta revoltatoare a altora!

  • Crezi ca se prinde ceva de ea? Crezi ca poate fi scoasa din negura in care traieste? Crezi ca este capabila sa emita de una singura vreo parere despre ce se intampla in Europa sau chiar in Romania? Nu vezi ca e incapabila sa citeasca ce-i scriu consilierii ca discursuri? Cred ca Donald Tusk „latră la o poata inchisa” ,din pacate.

 3. Veorica invata sa mearga.Veorica face primii pasi in viata.Cu ocazia asta a invatat ca politicienii nu fac justitie……..Proasta femeie.

  • Nu fii sigur ca a invatat! Si noi, cand eram elevi in clasele mici si eram intrebati „ati invatat?”, ziceam „Daaa!”, „Ti-ai facut lectiile?”, „Daa”, dar adevarul era foarte relativ.

 4. Tusk a facut un comentariu fin, cu subinteles….din pacate lui Veorica ii va intra pe o ureche si ii va iesi pe alta. Nu a inteles ea altele mai clare, dar pe asta nici atat.
  Cata prostie incape in unii exponenti ai poporului roman…..care se mai numesc si sefi de guvern.

  • Dar cine-a zis ca Veorica este exponent al poporului?! Mai degraba imponent!
   (nu exista cuvantul, dar cred ca se potriveste!)

 5. I s-a dus buhu in toata Europa ca umbla cu pisica-n traistă.

 6. Pentru Veorica Tusk trebuie să-i spună direct nu pe ocolite că la clasa sub 0la către de proasta e!

 7. Degeaba, slujnica Drancila e pre proasta ca sa priceapa.

 8. Donald Tusk a declarat ca daca va fi fost condamnat pe baza unui simplu denunt si de catre un complet nelegal constituit, nu va mai posta prostii.

  • Veoricoooo…. Mamaaaa… Ce vrea Tusk ăsta,… Auzi la el.. stat de drept… Să meargă la el în Polonia… Daaa .. nu la noi.. noi suntem mândri că suntem români… Văi de capu nostru…

  • Ba era foarte legal. Ilegali sunt hotii.

  • Asta ți-a zis-o Drajnea, sau e din capul tău ? Ești sigur ?

 9. Eu as fi intrebat-o: „Da’ de ce zambesti ca proasta?”.

 10. Veoricoooo…. Mamaaaa… Ce vrea Tusk ăsta,… Auzi la el.. stat de drept… Să meargă la el în Polonia… Daaa .. nu la noi.. noi suntem mândri că suntem români… Văi de capu nostru…

 11. He he, știe Dăncilă foarte bine chestia asta…Nu o mai credeți chiar atât de neștiutoare,că nu-i.
  E proastă, clar, dar are și multă ticăloșie și obrăznicie în ea.

 12. Horoscop-astrolog.ro va ofera horoscopul zilnic, horoscop maine, horoscop dragoste si compatibiliate cat si descriere zodii.

 13. si tot judecatorii ar trebui sa nu asculte de comenzi si lichidari politice si internationale, a uitat acest aspect, si mai important dl.Tusk.