G4Media.ro

Donald Trump lansează un apel la calm: „Fără violenţă, fără delicte, fără…

Donald Trump lansează un apel la calm: „Fără violenţă, fără delicte, fără vandalism”

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, a lansat miercuri un apel la calm către „toţi americanii”, în condiţiile în care se aşteaptă noi manifestaţii pe teritoriul american, informează AFP şi Reuters.

„Vă cer: fără violenţă, fără delicte, fără vandalism”, a scris Donald Trump într-un scurt comunicat trimis într-un moment în care Congresul se pregăteşte să-l pună sub acuzare pentru că a încurajat asaltul împotriva Capitoliului în urmă cu o săptămână.

„Nu aceasta reprezentăm noi şi nu aceasta reprezintă America. Îi chem pe TOŢI americanii să ajute la aplanarea tensiunilor. Vă mulţumesc”, a mai scris Trump.


Congresul SUA a început miercuri dimineaţa dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, acuzat că a încurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu cinci morţi.

Votul asupra actului de acuzare este aşteptat să aibă loc în jurul orei 15:00 (20:00 GMT) în Camera Reprezentanţilor. Rezultatul votului – care nu suscită mari îndoieli întrucât democraţii deţin majoritatea în Cameră – va marca declanşarea oficială a procedurii de destituire împotriva celui de-al 45-lea preşedinte al SUA.

Citește și: LIVE VIDEO Congresul SUA dezbate moțiunea de punere sub acuzare a președintelui Trump pentru violențele de la Capitoliu / Pelosi: Insurgenții sunt teroriști și au fost trimiși de președinte / Șase republicani au anunțat că vor vota împotriva președintelui / Trump face apel la calm

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce anume trebuie făcut -„Fără violenţă, fără delicte, fără vandalism”?
    Trebuie continuată nebunia ultimilor patru ani?
    Păi toată nebunia ultimilor patru ani s-a bazat pe divizare, pe incitare la acțiuni radicale, pe ură și răzbunare.
    Omul asta e grav bolnav!

  2. N-a scris Trump comunicatul asta, l-au trimis cei din staff-ul lui, fara ca el sa stie. Trump inca mai crede ca a fost frauda electorala, nebun cu acte ce e. Presedintia lui Trump face zilnic implozie.

  3. Câtă ipocrizie . Bulgărele a fost rostogolit și chiar daca mesajul este sincer , este de presupus că numai cu vărsare de sânge se mai poate domoli ura ce domina ambele tabere. Putem doar sa-L implorăm pe Dumnezeu să dea o minte lucida care sa reușească o reconciliere . Fie și pe moment. Realizez că frustrările sincere(nu și reale) a taberei învinse la care se adaugă manipulatorii profitori , sunt ingredientul unei revolte ce cu greu va fi stăpânită .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.