G4Media.ro

Donald Trump a solicitat unui judecător federal din Florida să forţeze Twitter…

Sursa foto: The White House

Donald Trump a solicitat unui judecător federal din Florida să forţeze Twitter să deblocheze contul de pe rețeaua de socializare

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a cerut unui judecător federal din Florida să forţeze Twitter să îi repună în funcţiune contul, informează The Guardian.

În luna iulie, Trump a dat în judecată Twitter, Facebook şi Google, precum şi pe directorii executivi ai acestora, susţinând că platformele reduc la tăcere ilegal punctele de vedere conservatoare.

Cererea lui Trump pentru o somaţie preliminară împotriva Twitter a fost depusă vineri seară, în Miami.

El susţine că Twitter i-a anulat contul în luna ianuarie ca răspuns la presiunile făcute de rivalii săi politic din Congres.

Twitter nu a comentat, iar reprezentanţii lui Trump nu au emis explicaţii.

Fostul preşedinte şi-a pierdut conturile pe reţelele de socializare anul acesta după ce companiile au spus că el a încălcat regulile privind glorificarea violenţei.

Sute de susţinători ai lui au atacat Capitoliul pe 6 ianuarie, după ce Trump, într-un discurs, a repetat acuzaţiile nefondate că alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020 au fost fraudate. Această afirmaţie a fost respinsă de numeroase curţi de justiţie, oficiali electorali şi chiar de membri ai administraţiei sale.

Twitter „exercită un grad de putere şi control asupra discursului politic în ţara aceasta care este incomensurabil, fără precedent şi profund periculos pentru dezbaterea democratică deschisă”, a citat Bloomberg din solicitarea lui Trump.

Sursa foto: The White House

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Păi parcă își face el platformă social media, TV, rupea tot, cucerea tot, haoleu mama looserilor si prostilor enmereu gravidă, maică!

  • Da, gravidă cu unul ca tine, care nu ai capacitatea de a discerne între realitate și propaganda de pe acet post care minte la rupere. Trump a avut motive serioase și dovezi pentru fraudarea alegerilor. Au venit hienele la putere prin jaf și prostituarea de la adevăr. Mereu vă spala creierii repetând minciuna ca Trump a acuzat nefondat. Ba din contră a și dovedit pe retele, motiv pentru care l-au blocat. Dar tu, ești ăla, de serviciu care crezi tot ce citești.

  • @Todi, ești pierdut.

  • Si unde s-a dovedit ma ca au fost furate alegerile? In mintea lu trumpete sau pe tiktok? Prostovanule.

  • @todi:
   Cu ce te-au dat pe creier, ai văzut reo marcă, vreo etichetă, vreun producător?
   Că e pacat să nu știm de un produs atât de eficient!

 2. Cum adica „sa forteze”?

 3. Bloomberg este adversar politic pe lângă presa de stânga globalista pe care o păstorește.
  Manipulare de 2 bani! Mulți au dat in judecata big tech pt cenzura politică. SUA va fi transformată într-un shithole socialist dacă mai ramane la putere escadronul iezuit al inchizitiei cu miliardari ticalositi si satanizati.

 4. E liber sa-si faca blog personal. De ce ii trebuie neaparat twitter?