G4Media.ro

Donald Trump a făcut peste 10.000 de declarații false și care induc…

Donald Trump a făcut peste 10.000 de declarații false și care induc în eroare. Analiști: „Acest tsunami de neadevăruri este în creştere”.

Publicaţia The Washington Post informează că preşedintele american Donald Trump a făcut, de la momentul învestirii în funcţie, peste 10.000 de declaraţii false şi care induc în eroare.

Glenn Kessler, documentarist al The Post, a spus că „preşedintele continuă să facă declaraţii false sau derutante într-un ritm incredibil”, potrivit CNN, preluat de News.ro.

În luna septembrie a anului trecut, aceste declaraţii ale lui Trump atinseseră numărul de 5.000. „Este vorba, în medie, de 23 de declaraţii false ori derutante făcute pe zi în ultimele şapte luni”.

Articolul publicat de Kessler împreună cu Salvador Rizzo şi Meg Kelly arată că „acest tsunami de neadevăruri este în creştere”.

Majoritatea afirmaţiilor lui Trump fac referire la imigranţi şi democraţi, la cercetarea lui Robert Mueller şi la realizările administraţiei lui.

După mitingul de sâmbătă seară, susţinut de preşedinte în Wisconsin, numărătoarea făcută de The Washington Post a ajuns la 10.111 afirmaţii false, pentru cele 828 de zile ale lui Trump în funcţie.

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

32 comentarii

 1. trump: deficitul este de 30 de miliarde
  presa : e fals! trump, esti mincinos! deficitul e 28 de miliarde! minciunica
  trump: transexualii femei sunt de fapt barbati
  presa: fals. transexualii femei sunt femei, pentru ca e important cum se considera ei
  trump: ati vazut stirea? crestere economica de 3 la suta (fusese o stire cu cresterea trimestriala de 3%)
  presa: fals! cresterea anuala anul trecut a fost de sub 3%, mincinosule
  cam asa sunt declaratiile „false” pe care le indica presa ticalosita , cumparata de oligarhii din america. au si americanii pe vantu, voiculescu si patriciu.

  • Presa detinuata de globalistii stangisti nu cred ca isi va mai reveni prea curand din lipsa de incredere de care se bucura, inca in crestere. Narativa care ruleaza de cativa ani Trump omuil rusilor pare ca a pus capac. Presa stangista a mers all_in si a pierdut.
   Precum fac stangistii, acuza pe ceilalti de ceea ce fac ei, adica masina de facut fake news si minciuna.

  • Mister K, bati campii ca si Trump, caricatura care a dwvenit presedinte datorita unui electorat stil PSD si a sistemului de vot arhaic. Hilkary l-a batut pe Trump la cotul popular cu vreo doua miliane diferenta, daca nu mai mult.
   Electoratul lui Trump sunt asistatiivred-neck din centrul Americii, needucati, prosti si puturosi. Ca electoratul PSD. Nu mai pupa republicanii presedintia SUA cel putin un deceniu de la viitoarele alegeri, cand Trump va pierde la scor.

  • @marian.Bai istetule, in primul respira ba pe nas. In al doilea rând ia explica-ne tu cu cuvintele tale de cititor G4 care se crede inteligent cum un sistem de vot ultramodern ca al vostru a reușit sa va aducă in stadiul in care sărăcia aia la care ii spuneti voi țara a ajuns sa fie condusă de niște melteni votați de 12% din populație. Dar cu cuvintele tale…

  • @Mariane, mai ușurel cu beutura….

  • @Harley Mai postac cu nume de bike, PSD a castigat prin neprezentarea celorlalti. Cand ceilalti se prezinta la vot, ca la prezidentiale, PSD nu exista. Pierde la scor. Asa se intampla de 20 de ani, de cand PSD n-a mai castigat alegerile prezidentiale. Asa a castigat si Trump. Au inteles si americanii adevarati acum ca trebuie sa vina la vot pentru a scapa de caricaturi gen Trump. Daca nu intelegi, iti desenez…:)

  • Cum apare un articol despre Trumpeta, cum se activează ”aripa dreptace” a postacilor care folosesc fantoșele lor dedicate acestui punctaj pe ”segmentul de politică externă” și anume Mr. K(urkubeu), Mondial sau harley. Ce sunt puși ei, trolii, să facă, este să vorbească savant despre ideologii, să fabuleze despre ”dreapta-stânga”, să dea impresia că la americani sunt ”conflicte”, că e un ”clivaj” -cum spun ei – care se ”adâncește”. Mai simplu, să prostească lumea. Abureală de doi bani, tehnici de manipulare de când era bunica fată. Ceva concret? Nimic.
   Ce treabă are Trumpeta cu prefectura? Bătrânul clovn e un mincinos patologic și asta vede și știe toată lumea, inclusiv cei care îl susțin pentru că au de câștigat de pe urma tumbelor pe care le face marțafoiul. Vedeți ce credibil e trolul, ce argumente ”irefutabile” are, cum spun ei când vor să pară inteligenți? Cu alte cuvinte: ”declaratiile „false” pe care le indica presa ticalosita” nu sunt false, de fapt, pentru că sunt ”adevărate”. Ăsta e argumentul: ”vă spun eu, că nu e negru, e alb”. De unde reiese? Păi de la Mr. K(ur), asta e singura ”dovadă”, că spune el, postacul și trebuie crezut pe cuvânt. Și ca să fie ”de-al nostru”, o bagă și p-aia cu oligarhii, că știe că lumea e pornită pe hoți și crede că imediat o să pună botul la ce spune el, trolul, doar pentru că-i face p-ăia de la washington post oligarhi. La Trumpeta mincinoasă nu se pune, el e combinator de treabă. Dar cine sunt”oligarhii” din ”pesa ticăloșită” a Americii care nu-l lasă în pace pe saltimbancul penibil de la Casa Albă să-și facă de râs administrația? N-o să vi-i spună trolul, cum nu spun ei niciodată nimic concret. Totul e vrăjeală ieftină. Sau poate ne spune harley, ”cu cuvintele” lui, alea pe care nu le are pentru că e un analfabet care ”se repetă” și care nu știe să scrie. Și poate ne explică ”sistemul de vot ultramodern” care e ”al nostru” și care l-a pus pe ”melteanul” roșcovan la ”stadiul” la care să-și bată joc de o națiune întreagă. Și poate ne mai explică și cine suntem ”noi” ăia în numele cărora vorbește el, postacul agramat. Dar poate ne spune ”cu cuvintele” lui de ”cititor care se crede inteligent”, nu cu pasaje copiate de pe internet ca la ”republica constitutionala”.

 2. Unii nu au nimic mai bun de facut decat sa numere si uita ca ei, ziaristii, au dus la abundenta de titluri senzationale si aburitoare. Semeni vant, culegi furtuna…
  Sunt suparati ca Trump joaca in stilul lor si le fura audienta. Preferau un mototol ca Obama, Merkel, Hollande etc.

 3. Bah g4, sunteti de 10.000 de ori mai prosti ca WaPo, care sunt doar satanisti care vor sa manipuleze idiotii hastagrezist! Plus, aia nu ma cenzureaza cand le spun asta pe pagina lor!

  • Ia uite-l și p-asta. I-a spus „colegul lui intelectualul” Spawn care „se repetă” să o ia mai „usurel cu beutura”. El nimic, vrea să-i arate el lui Spawn care e „cititor” de Nietzsche că e si el „scriitor” de „WaPo” – ce deștepți se cred ei, postacii analfabeți, când folosesc abrevieri d-astea „inteligente”, cum le numesc. Dobitocul ăsta a ajuns să se „manipuleze” singur cu mâna dreaptă( pentru că nu-i „leftist”) aia de-o folosește și Spawn să o „pună” pe carte. Pe ceva de Dostoievski, nu „maculatura” de Pleșu, of course. Și „manipulandu-se” el așa, în chip „hastagist” adică, slobozește câte o conspirație „satanistă” cum că i-au fost „cenzurate” spawn-urile cărora le-a dat el drumul p-aicea. Asistat de stăpânii lui de la Mafia PSD-ALDE.

  • @Bad_Idiot, vezi că te repeți, prostovane

  • Cât de prost e spawn: să greșești când scrii în limba română e una si e explicabil, nu ți-a plăcut la școală. Dar să fii atât de bătut în cap să nici nu-ți dai seama ce-ai greșit, după ce „ți se repetă”, înseamnă să fii analfabet de-a dreptul. Poate fi credibil în ceea ce spune un astfel de specimen cum e postacul spawn care „se repetă”? Nu.

 4. E clar ca Trump e omul rusilor cand apar in comentarii 3 postaci rusi aproape simultan.

  • Credeam că s-a dovedit foarte clar că Trump NU e omul rușilor. E așa greu de acceptat?
   Sau ne modelam adevărul după cum ne pică bine?
   Aveți zero toleranță la opinii diferite de ale voastră, iar argumentul suprem în orice discuție se rezumă la un singur cuvînt: „postac”.

  • Nu, nu „s-a dovedit foarte clar ca Trump NU e omul rusilor”. Sunt evidențe „foarte clare” că a existat collusion cu rușii, se știu numele partenerilor Trumpetei despre care e dovedit că au fost implicați dar nu au fost prezentate public probe privind implicarea directă, nemijlocită a bătrânului cabotin. Ăsta e „adevărul” și nu e „greu de acceptat” chiar dacă „pică” bine sau nu. Trebuie să existe 100% „toleranță* pentru „opinii” dar 0% „toleranță” pentru manipulări, fake-uri si alte „modelări” pe care le folosesc trolii ca „argumente supreme” pentru mizeriile pe care sunt puși să le propage. Și nu, nu e vorba doar de „postaci” ci și de „idioții utili” care pun botul și distribuie propaganda postacilor. Doar că ăia sunt mai puțini aici, având în vedere specificul site-ului: intră anteniștii p-aici? Nu, că nu-s de acord cu ce scriu ăștia de la g4 iar lor le place să audă doar ce cred ei că știu deja și numai ce le confirmă lor teoriile deja formate. Așa că , majoritatea ventilatoarelor ăstora de împrăștiat rahat sunt troli.

 5. O rușine mondială acest papițoi

 6. Falsurile lui Trump nu se refera la natiunea americana.

 7. G4, citând CNN referitor la Trump (ca de altfel la orice altceva), atingeți un nivel al abjecției superior tuturor televiziunilor românești de știri la un loc.

  • Ce de „funi” are trumpeta, unul mai „inteligent”-cum zic ei – ca altul. Bun, am înțeles, CNN e „abject”. La ce să ne uităm? Vrem și noi să ne „informăm” la un „nivel al abjecției” inferior „tuturor televiziunilor românești de știri luate la un loc””. Se poate, avem vreo șansă? Se mai *repetă” vreun trol agramat, să ne spună, să i se facă *milă” să nu rămânem”abject” informați la „nivel superior”?

 8. Și Washington Post câte declarații false a făcut, tot de atunci?
  Mă întreb dacă WP au măcar vreo știre care să nu fie fake news….

  • Cam „câte, tot de atunci”? Fiți pe fază, că vă spune trolul analfabet spawn care „se repetă” și care se *întreabă” de ce „se repetă” și iar „se repetă”.

  • @Bad_Idiot, ți-am spus de mai multe ori că te repeți.
   Hai, mă, că mi-e milă de tine:

   „A SE REPETÁ mă repét intranz. A avea loc încă o dată (sau de mai multe ori); a se produce din nou. /<fr. répéter, germ. repetieren
   sursa: NODEX (2002)”
   https://dexonline.ro/definitie/repeta

  • E clar: e analfabet. Dovada o produce „eu însuși” vorba vasilichii. Tot e bine ca a început să-i fie „milă” de el si „a pus mâna” în sfârșit pe dicționar. A copiat un pasaj de acolo dar n-a înțeles pentru că e analfabet: literal dar și funcțional. Nu înțelege ce citește: ca persoană, cineva nu poate”avea loc încă o dată” și nici nu se poate „produce din nou”. Poate ca trol, cel mult, acolo da.

  • @Bad_Idiot, tu nu ești persoană, ești doar o greșeală a naturii. Care se repetă 😀

  • @Bad_Idiot, apropos, ia vezi chiar în definiție: „mă repet”. Înțelegi acum de ce ești o greșeală a naturii? pentru că ești prea imbecil, ești o amibă.

  • @Bad_Idiot, ia vezi, chiar în definiție: „mă repet”.
   Înțelegi acum de ce ești o greșeală a naturii? Ești prea imbecil, ești doar o amibă.

  • Hai că, ușor, ușor, trolul analfabet spawn se prinde. E a douăsprezecea zi și face progrese notabile. Ajutat, bineînțeles, dar tot e ceva. Cred că-i mai ia vreo 2-3 zile: „pas cu pas”, vorba lui Harley. Poate „se corectează” și la fantoșa Harley.

  • @Bad_Idiot, vezi că ți-am explicat mai sus, amibă.
   Când spui „mă repet”, cum se exemplifică și în definiție, e evident că e vorba de o persoană, nu de un obiect.
   Dar tu, fiind amibă, nu ai cum să îți dai seama, iar faza cum că „ a se repeta” nu se poate asocia cu o persoană, ai scos-o din curul tău de amibă.
   Hai, că deja pierd prea mult cu explicațiile date unei amibe.

  • ” Se repetă”, „se repetă”, ” se repetă”:))))))) ce moare trolul, cât e de prost. Crapă de ciudă. Mușcă din tastatură. Și își dă seama că l-am deturnat, nu-și mai face treaba de postac. Cum era cu „declarațiile false”, nada? Hai, postac, să ne mai „repetăm” puțin:)))) bine că și-a dat seama că e „o persoană” și nu „un obiect” pentru că a citit „in definiție”. Acuma e linistit, ca turbase micuțul: poate să „se repete” și ca persoana :)))))) dar amiba oare, „se repetă”? Cred că da, când se uită trolul spawn în oglindă :))))))))

 9. cel mai mincinos presedinte din SUA, de fapt Putin e chiar mai mincinos si ticalos pur si simplu vorbeste mai putin. ambii pot scrie cite o carte „primele 10K de minciuni de presedinte”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.