G4Media.ro

Doi șefi din Poliție au fost prinși băuți la volan / SURSE:…

sursa foto: Facebook

Doi șefi din Poliție au fost prinși băuți la volan / SURSE: Ionuț Cristian Stan, fostul adjunct al Poliției Române, și Cornel Drumariu, comisar-șef la Sectorul 4, conduceau mașinile de serviciu

Cornel Drumariu, comisar-șef în cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București – Sector 4 și fostul adjunct al Poliției Române Ionuț Cristian Stan, în prezent chestor de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au fost prinși băuți la volan. Ambii conduceau mașinile de serviciu, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Romane au anunțat că vor declanșa pe numele lui Stan o anchetă disciplinară, în cadrul căreia se vor efectua verificări, prin Direcția Control Intern a Poliției Române.

Vineri, în jurul orei 20.30, Ionuț Cristian Stan, în prezent chestor de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative, a fost prins conducând băut mașina de serviciu. Chestorul ar fi fost în timpul liber. El avea 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere.

Tot aseară, în jurul orei 23.00, Cornel Drumariu, comisar-șef în cadrul Direcției Generale a Primăriei Municipiului București – Sector 4, a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat. Comisarului i-a fost reținut permisul de conducere.

Conform unui comunicat remis de Poliția Capitalei pe numele lui Drumaru, care activează în cadrul DGPMB, s-a întocmit dosar penal. De asemenea, față de el se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern.

Sursa foto: Poliția Română / Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. Demisia e puțin zis. Tot MAI ar trebui desființat, e o cloacă de corupție și nepotism

  • Corect, MAI e o hazna de slugi politice.

   „0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat” – adica era chior de beat, noroc ca n-a omorat pe cineva.

  • Jos mafia PSD, e vorba 0.16mg/l, asta e nimic, probabil o bere. Atenție, nu vorbim de 1.6mg/l!!!
   In multe țări europene e legal până la 0.4 – 0.6 mg/l.

  • E oameni si ei, toti gresim, sa fim crestini macar o data in viata si sa iertam ..

 2. Se numește POLUȚİE. Indiferent dacă e COMUNİTARĂ precum câinii vagabonzi sau nu. POLUȚİE !

  • Polițiai e ăla cu Academie Nu un părlit de Analfabet Comunitar , angajat pe pile de primar și plătit Bine din banii noștrii.

 3. Între 20,30 și 23,00 e ceva timp ! Va da-ti seama cât au stat la panda cei care i-au prins .Cred ca au fost dați in primire de binevoitori ! Am trecut pe acolo ,dar nu eram pe lista !

 4. Pai la Gardienii Publici daca nu ești sub influenta te trimit acasă ,sa revii după ce ești beat . Oricum sunt inutili,și nu fac nimic deci consuma

 5. Cel cu masina de serviciu – dat jos din functie si retrogradat. Asta e viata, functia si gradul vin si cu avantaje si cu dezavantaje.

  Celalalt nu mi-e clar daca era politist – e doar un abuz de limbaj faptul ca_comunitarilor li se spune politisti.
  Pare ca era politist totusi si era detasat cumva la.Primarie – deci acelasi tratament ca in primul caz.

  In concluzie, nu o sa se intample nimic. O sa aflam rezultatele anchetei interne la fel cum am aflat si rezultatul celei facuta cu privire la magnificul chestor Buda, cand spunea prostii in gura mare la TV, iar subordonatii comiteau ilegalitati – episodul placuta suedeza, va reamintiti, cu Doamna secretara-ministru pe cai mari, ……

  • Doi tembeli!

  • N-au decat sa fie, ca asta e maxim din ce pot! Dar nu pe banii si timpul nostru.

 6. daca sunt din psd alde atunci vor fi premiati in curind

 7. Cred ca n-au avut cat trebuia de li s-au retinut permisele.

 8. Direcției Generale a Primăriei Municipiului București? Poate DGPMB, adica Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti.

 9. În condiții normale amândoi ar fi trebuit să-şi dea demisia. Şi tot în condiții normale dacă nu ar face gestul ar trebui să se ajungă la excluderea lor din poliție cu degradare şi tăiere la fondul de pensie.