G4Media.ro

Dodik: Republika Srpska va coopera cu Rusia, Ungaria și China, iar Occidentul…

Sursa foto: Facebook/ Milorad Dodik

Dodik: Republika Srpska va coopera cu Rusia, Ungaria și China, iar Occidentul trebuie să respecte acest lucru

Republika Srpska (o entitate din Bosnia și Herțegovina) va coopera cu Rusia, iar Occidentul trebuie să respecte acest lucru, a declarat membrul sârb al președinției Bosniei și Herțegovinei, Milorad Dodik, într-un comentariu pentru TASS.

„Principala noastră prioritate în materie de politică externă este cooperarea de succes cu Serbia, cu Rusia, cu prietenul nostru Ungaria, cu China și cu alții care doresc acest lucru.

Bineînțeles, nu ne vom închide ușa în fața Occidentului, vom încerca să vorbim și cu ei, dar trebuie să învețe că o astfel de comunicare nu va mai fi posibilă de pe o poziție de cerere de supunere și ascultare totală.

Așadar, dacă Occidentul vrea să discute, trebuie să respecte prioritățile noastre de politică externă, iar acestea sunt legate de prietenia dovedită istoric între Federația Rusă și poporul sârb”, a declarat Dodik.

Dodik susține că câștigat alegerile prezidențiale din 2 octombrie în Republika Srpska: „Avansul meu general, conform rezultatelor alegerilor, este de 30.000 de voturi, adică aproximativ 5-6%. În condițiile actuale, este un rezultat foarte substanțial, care nu poate fi pus sub semnul întrebării de nicio acțiune lansată aici de partidele de opoziție, care sunt încurajate de ambasadele occidentale pentru a genera instabilitate.

Cu toate acestea, situația este pașnică și stabilă, iar noi avem în vedere formarea guvernului, așa că primele întâlniri au loc astăzi”, susține Dodik, comentând rezultatele votului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Fa un referendum pt anexare la mordon si convertește te la orcia

 2. Și din fundal se auzea cum a tras unul apa.
  Occidentul mictioneaza pe Srpska și părerile acestui individ

 3. Literally who

 4. Mi se rupe de ce face si crede Republica S r p s k a , duceți-va cu Dumnezeu înainte la ruși si chinezi, Occidentul decadent nu e pentru voi

 5. alt hăbăuc.. DODIK… că DODON , lingăi de dosuri sovietice !!
  Altu’care schelăie în… DODII K🤪

 6. Ioi ce samănă ăsta cu crăișorul Funar!!!

 7. 😂😂😂

 8. +1 :)))))

 9. Au uitat de Coreea de Nord.