G4Media.ro

DOCUMENT Romprest îl acuză pe Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, că a…

DOCUMENT Romprest îl acuză pe Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, că a încercat să preia conducerea companiei cu acte false

Directorul general al companiei Romprest, implicată în războiul gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei, îl acuză pe Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS și acționar în Romprest prin intermediul fiului său, că ar fi încercat să preia conducerea companiei ”prin întocmirea de acte false”. Directorul general Marian Bogdan Adimi, care este și vicepreședintele consiliului de Administrație, este susținut în funcție de Andrei Drăcea, care controlează acum 43,76% din Romprest.

Maricel Păcuraru controlează, la rândul său, 42.69 % din acțiunile Romprest (prin intermediul unei firme canadiene deținute de fiul său, Paul-Cătălin Ionescu-Păcuraru.

Practic, în acest moment e în desfășurare un conflict deschis între cei doi acționari principali ai Romprest, familia Păcuraru vs. Andrei Drăcea, nici unul dintre ei neavând însă pachetul de 50%1 din acțiunile companiei.

Directorul Romprest o acuză pe Clotilde Armand că se aliază cu Maricel Păcuraru și face ”trafic de influență”.

Mai mult, Marian Bogdan Adimi îl numește pe Maricel Păcuraru ”infractor, condamnat penal”, cu referire la condamnarea definitivă la închisoare a acestui pentru corupție.

Comunicatul de astăzi al Romprest este o replică la un comunicat de marți al Primăriei Sector 1, în care firma controlată de familia Păcuraru acuza firma controlată de Andrei Drăcea că a declanșat conflictul cu Primăria Sectorului 1.

”Au dus discuția prea jos”, s-a limitat Maricel Păcuraru să declare pentru G4Media.ro, precizând că fiul său va reveni cu răspusnuri punctuale la acuzațiile conducerii Romprest.

Cine sunt acționarii Romprest. Potrivit portalului Confidas, structura acționariatului Romprest Service este următoarea, în acest moment:

DETACO LTD (Canada) – 42.69 %

EUROPREST INVEST SRL (România) – 30 %

PREMIUM MANAGEMENT TEAM SRL (România) – 13.76 %

SC COMPANIA NAŢIONALĂ AEROPORTURI BUCUREŞTI SA (România) – 10 %

FIRSTCOM LLC (SUA) – 3.54 %

Detaco LTD Canada este deținută de compania românească Magnum International Consulting, al cărei unic acționar este Paul-Cătălin Ionescu-Păcuraru, fiul de 27 de ani al lui Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS. Păcuraru jr. a preluat acțiunile Detaco LTD Canada de la Alexandru Cosmin Walter, fiul fostului patron, Florian Walter (fost Bucșă, decedat în 2019, fin al fostului ministru PSD al Transporturilor, Miron Mirea).

În schimb, companiile Europrest Invest și Premium Management Team sunt deținute de Andrei-Mihai Drăcea, un cetățean român născut la Moscova în 1966, cu afaceri cu statul în domeniul sănătății. Drăcea controlează, așadar, 43,76% din Romprest. Drăcea a cumpărat acțiunile de la Dragoș Dobrescu și Radu Budeanu, doi membri ai Grupului de la Monaco. Foto: Maricel Păcuraru (B1 TV)

Citește și:

Război între acționarii Romprest: gruparea Maricel Păcuraru acuză gruparea Drăcea că a declanșat conflictul cu Primăria Sectorului 1. Diferendul ar putea fi arbitrat de o companie a statului român – Aeroporturi București

Ce se întâmplă cu gunoiul din Sectorul 1 din 11 februarie 2021: Romprest așteaptă o plată parțială de la primărie ca să continue serviciul de salubritate. Clotilde Armand a declarat război ”mafiei gunoaielor”

 • Citește comunicatul integral al lui Marian Bogdan Adimi:

O serie de evenimente, mai degraba pozitii publice, care s-au succedat cu rapiditate in cursul zilei de marti, 09.02.2021, ne obliga sa transmitem in mass-media o LUARE DE POZITIE oficiala a Conducerii executive a Compania Romprest Service SA, prin reprezentantii sai legali, pe care va rugam sa o publicati ca DREPT LA REPLICA.

Demersul nostru este animat de dorinta de a nu lasa sa se propage si perpetueze, in spatiul public, informatii false, care denatureaza adevarul, in scopuri obscure sau oculte, si, mai ales, de a nu permite atragerea unor institutii publice, precum si a unei companii care are ca actionar majoritar statul, in manopere dolosive, instrumentate de persoane fara probitate morala, fara credibilitate, „certati” cu legea penala, asa cum in mod public sunt calificati drept “niste penali”.

Infractori de drept comun, condamnati definitiv de instantele penale pentru infractiuni de coruptie si criminalitate financiar economica.

Acesta este purul adevar.

Intelegem ca scopul este acela de a se abate atentia de la problema de fond, respectiv incercarea de eliminare de pe piata a unei companii romanesti de prestigiu, dar avem datoria, fata de noi insine, fata de actionarii nostri de buna credinta, fata de opinia publica, fata de reprezentantii legali ai institutiilor publice si fata de toti functionarii publici de buna-credinta, de a nu permite ca oameni nevinovati si animati de intentii legitime sa fie atrasi intr-o activitate infractionala.

Pentru a nu permite ca, in final, cetatenii Sectorului 1 sa sufere consecintele unui razboi injust, nedrept, in urma caruia sa devina, fara nicio vina, victime colaterale.

Din ratiuni pe care nu le intelegem, dar dorim sa fie deindata cercetate de institutiile abilitate, Primaria Sectorului 1, prin Primar, a inteles sa dea curs, fara a intreprinde un minim demers de informare obligatoriu, unei pozitii publice, neasumate, ce se pretinde a veni din partea actionarului Detaco Ltd, in conditiile in care comunicatul este transmis de “pretinsii” reprezentanti ai acestui actionar, pe postul TV Realitatea Plus si in mediul online realitatea.net, ambele apartinand beneficiarului de facto al acestui actionar, numitul Maricel Pacuraru, patronul trustului de presa Realitatea Plus, care, de la momentul la care s-a erijat in aceasta calitate de beneficiar al participatiilor actionarului Detaco Ltd, a incercat sa preia prin intocmirea de acte false conducerea societatii Compania Romprest Service SA.

Stau dovada in acest sens actiunile in justitie de pe rolul instantelor de judecata, castigate de Compania Romprest in contradictoriu cu actionarul Detaco Ltd, pe care, pentru conformitate, intelegem sa le enumeram in prezentul Drept la replica.

Erijarea unui actionar din cadrul unei companii pe actiuni de drept privat ca reprezentant legal al acesteia contravine legii, incalcand grav prevederile Actului constitutiv al societatii precum si pe cele din materia dreptului societar, are rezonanta penala, fiind dovada clara a savarsirii unor infractiuni de fals.

Am luat la cunostinta, din spatiul public, cu maxima surprindere si ingrijorare, de documentul oficial (emis de catre Serviciul Imagine si Cultura din cadrul Primariei Sector 1), respectiv Invitaţie la dialog pentru acţionarul majoritar al Companiei Romprest – Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îl invită la dialog pe cel mai mare acţionar al companiei Romprest – DETACO LTD – pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii în privinţa salubrizării din Sectorul 1.”

Astfel, Primarul Sectorului 1 alege sa dialogheze chiar cu aceia pe care ii asimileaza in pozitiile sale publice, in mod voit eronat, cu Conducerea executiva statutara actuala a Romprest, respectiv “mafia”, pe care actionarii legitimi si actuala conducere executiva incearca sa ii impiedice sa preia conducerea unei societati a carei activitate este de interes public, pentru a nu o capusa si transforma din nou intr-un vehicul infractional de natura a satisface interesele lor financiare ilicite, asa cum au procedat cu alte societati pe care le-au detinut si vandalizat si prin intermediul carora au prejudiciat bugetul de stat.

Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, personal, ii punem in vedere si o instiintam public, pe aceasta cale, ca ralierea la pozitia actionarului Detaco Ltd reprezinta o incalcare a legilor in vigoare.

Reamintim ca actionarul in cauza nu intruneste cerinta reprezentativitatii societatii Compania Romprest Service SA, care este o societate pe actiuni organizata si administrata in sistem unitar cu organe proprii de conducere, aceste foruri executive avand deplina legitimitate in relatiile cu tertii, conferita de actionarii societatii in integrum prin votul acordat acestora in cadrul forurilor statutare competente la nivel societar.

Orice alt dialog cu orice actionar, in afara cadrului legal si statutar, nu este legal si nu este opozabil societatii Compania Romprest Service SA, cu atat mai mult cu cat, la nivel contractual in relatia cu UAT Sector 1, dialogul trebuie sa fie unul institutional, intre partenerii contractuali, respectiv Consiliul Local al Sectorului 1 in calitate de autoritate contractanta si Romprest in calitate de operator delegat, prin forurile sale de conducere cu putere de reprezentare. Nu intelegeri absconse, in spatele usilor inchise, care sa satisfaca interese financiare partinice cu scop ilicit, de natura a descalifica pe Primarul Sectorului 1, care se pare ca intra in dialog cu „penali” si „corupti” tocmai pentru a isi satisface interesele in razboiul „vindicativ” cu Compania Romprest Service SA, pentru simplul motiv ca aceasta nu se supune „dictatului” impus cu forta de Primarul Sectorului 1.

Modalitatea de a comunica cu terte persoane pe cai neoficiale, alta decat calea institutionala in relatie cu Conducerea executiva statutara a Compania Romprest Service SA, fara a avea girul Consiliului Local, reprezinta trafic de influenta si se pedepseste conform Codului penal.

Pentru o corecta informare a opiniei publice, expunem mai jos, succinct, realitatea obiectiva, irefutabila, privind faptele actionarului Detaco Ltd, comise prin pretinsi reprezentanti si interpusi, care in realitate au actionat permanent in vederea destabilizarii, obstacularii Compania Romprest Service SA, in scopul de a apropria interesele societare si pe cele legitime ale actionarilor sai, propriilor interese financiare cu caracter infractional.

Detaco Ltd, actionarul care, prin reprezentantii sai cercetati si condamnati penal, a prejudiciat permanent Compania Romprest Service SA, este detinuta astazi, prin interpusi, de un alt infractor, condamnat penal, in persoana numitului Maricel Pacuraru, cu care Primarul Sectorului 1, in disperarea sa de a distruge o companie de prestigiu cu capital autohton, un antreprenor roman si mare contribuabil, intelege sa se alieze, sa se asocieze, fara niciun scrupul, doar pentru a isi atinge scopul, distrugerea Compania Romprest Service SA si odata cu aceasta si incalcarea flagranta a dreptului fundamental al cetatenilor Sectorului 1 la un mediu sanatos.

Evident, se doreste sa se distruga o companie romaneasca performanta, mare contribuabil, platitor de taxe si impozite uriase la bugetul de stat. Cui se doreste sa ii fie „oferita pe tava”? Caror scopuri oculte i se raliaza Doamna Primar atunci cand se asociaza cu personaje certate cu legea penala? Aceasta este credibilitatea pe care a invocat-o in fata electoratului?

Este evident ca aceasta s-a indepartat de la promisiunile electorale si ca actioneaza in mod samavolnic, subsumat unor interese departe de a putea fi calificate ca avand caracter si scop licit.

Este de notorietate situatia judiciara litigioasa si conflictuala generata de actionarul Detaco Ltd fata de ceilalti actionari ai Compania Romprest Service SA, in incercarea de a isi apropria conducerea companiei prin fals si manopere dolosive, toate aceste actiuni fiind sanctionate de instantele de judecata.

Pozitia publica a actionarului Detaco Ltd la care Primarul Sectorului 1 a inteles sa se ralieze si sa ii dea curs prin transmiterea unei Invitatii oficiale la dialog, este aceea a unui actionar care s-a limitat la blocarea si obstacularea permanenta a activitatii Compania Romprest Service SA si a carui unica preocupare a fost de a o “capusa”, prin diferiti reprezentanti, refuzand sa se implice in activitatea societatii, pe care a incercat sa o utilizeze constant ca un “vehicul infractional”, subsumat propriilor interese financiare.

Acest actionar a declansat „santaje” mediatice la adresa actionarilor si a actualei conduceri a Compania Romprest Service SA, in scopul preluarii abuzive a conducerii acesteia, prin interpusii patronului postului Realitatea Plus, numitii Pacuraru Cioanta Beniamin si Pacuraru Ionescu Catalin Paul, nimeni altii decat ginerele si fiul „penalului” Maricel Pacuraru, care, evident, din cauza incompatibilitatilor impuse de legea penala, nu poate sa apara decat prin interpusi si persoane care sa-i protejeze interesele financiare.

Instantele de judecata au sanctionat aceste demersuri mediatice abuzive si lipsite de orice legitimitate, sanctiuni grave fiind dispuse impotriva postului Realitatea Plus si de catre CNA, care a amendat in repetate randuri acest trust de presa.

Conducerea executiva statutara a Compania Romprest Service SA, asistata de catre avocatii acesteia, stam la dispozitia mass-media interesata de adevar si de legalitate, pentru a furniza toate si orice informatii care pot proba aceasta situatie de fapt, exprimandu-ne totodata regretul pentru campania de dezinformare, de denigrare si manipulare initiata de Primarul Sectorului 1 si de faptul ca acesta, in disperarea de a isi atinge scopul distrugerii antreprenorului roman, nu manifesta nicio rezerva si nicio retinere in a da curs unor practici nelegale si in a se asocia cu infractori, care nu au facut altceva decat sa aduca pagube uriase societatilor in care au activat, dar mai ales statului roman.

 

 

COMPANIA ROMPREST SERVICE SA., prin

Director General Adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie,

Marian Bogdan Adimi

 

Director Executiv,

Razvan Duca Ghenoiu

 

 

 

 

DREPT LA REPLICA

al Compania Romprest Service S.A.

 

SITUAȚIA LITIGIILOR CASTIGATE IN INSTANTA

de COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A.

in contradictoriu cu actionarul DETACO LTD

 

 1. Dosar 3509/105/2015

Obiect: constituirea unui grup infracţional organizat (art.367 NCP)

Solutia fond: Prin solutia pe fond pronuntata de Tribunalul Prahova a fost condamnat inculpatul NECULA MARIN (nr. la acea data Reprezentant legal al Detaco Ltd si fost Presedinte al Consiliului de Administratie al Compania Romprest Service SA), la pedeapsa de 7 ani si 4 luni inchisoare cu executare.

Ca urmare a faptelor penale savarsite de acest reprezentant al actionarului Detaco Ltd la conducerea societatii Compania Romprest Service SA, in trecut, nu numai ca a fost prejudiciat bugetul de stat dar acesta a prejudiciat si societatea Compania Romprest Service SA, careia i s-a retinut calitatea de  partea responsabilă civilmente, Compania Romprest Service S.A. urmand a fi obligata la plata către ANAF a sumei de (), reprezentând prejudiciul cauzat statului prin infracțiunea de evaziune fiscal (…)”, fara mai lua in calcul si eventualul prejudiciu care va fi suportat de Compania Romprest Service SA pentru prejudiciul aferent savarsirii infractiunii de spalare de bani.

In cuprinsul aceluiasi dosar, anterior, ca urmare a disjungerii cauzei, a fost cercetat de Directia Nationala Anticoruptie pentru savarsirea unor fapte similar un alt reprezentant legal al Detaco Ltd si care a detinut aceeasi functie de Presedinte al Consiliului de Administratie al Compania Romprest Service SA, in persoana numitului Walter Florian, decedat ulterior

 1. Dosar 36023/3/2017

Obiect: Interventie ORCTB 65069 -19.09.2017

 1. Dosar 37603/3/2017

Obiect: Anulare AGA 18.09.2017

In cuprinsul acestei cauze instantele de judecata Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti au mentinut ca valida Hotararea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 17.09.2017 prin care a fost revocat si i-a fost atrasa raspunderea personala unui alt reprezentant legal al Detaco Ltd, care a detinut functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al Compania Romprest Service SA, in persoana numitului Walter Alexandru Cosmin, pentru actiuni, acte, fapte materiale ca urmare a fraudelor comise in dauna societatii Compania Romprest Service SA si in considerarea prejudiciilor aduse acesteia.

Actuala conducere si noii actionari ai Compania Romprest Service SA, desfasoara, din acel moment, o activitate strict destinata redresarii Companiei in interes public si cu respectarea legii si a drepturilor actionarilor, in scopul salvgardarii acesteia, reusind sa readuca societatea pe un trend ascendent si sa o redreseze prin activitatea subsumata unui management performant si profesionist, in scopul respectarii obligatiilor asumate fata de comunitate, si mai ales in legatura cu respectarea activitatii sale de operator delegat al serviciilor de salubritate in relatia contractuala cu autoritatile contractante, intre care si UAT Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti.

 1. Dosar 38240/3/2017

Obiect: Interventie ORCTB 649440 -19.09.2017_ DM

 

 1. Dosar 38342/3/2017

Obiect: Ordonanta Presedintiala suspendare efecte hotarare AGOA 18.09.2017

 1. Dosar 31588/3/2017

Obiect: Ordonanta Presedintiala suspendare efecte Decizie CA 08.08.2017

 1. Dosar 42938/3/2017

Obiect: Interventie ORCTB 720657-07.11.2017 se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 27859/299/2017

Obiect: Preemptiune Europrest- Romprest – Bastedo – suspendat

 1. Dosar 20687/3/2018

Obiect: acţiune în anulare a hotarârii AGA 12.06.2018

 1. Dosar 6346/3/2018

Obiect: Anulare AGA 21-12-2017 – cerere perimată

 1. Dosar 10495/3/2018

Obiect: Interventie AGA 22.03.2018 se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 11867/3/2018

Obiect: Anulare AGA 22.03.2018

 1. Dosar 15883/3/2018

Obiect: Emitere Ordonanta Presedintiala – AGOA 22.03.2018

 1. Dosar 45374/3/2018

Obiect: Actiune in anulare AGOA 06-12-2018

 1. Dosar 14739/3/2018

Obiect: Interventie prelugire punct de lucru. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 14749/3/2018

Obiect: Interventie DETACO- la DM 179341 din 27-04-2018 Rebeca Walter

 1. Dosar 26791/3/2018

Obiect: Interventie Detaco radiere punct de lucru – Detaco LTD a renuntat la judecata. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 35247/3/2018

Obiect: Mentiune ONRC UBO Administrator Detaco

 1. Dosar 24984/3/2018

Obiect: Interventie Administrator Provizoriu Magureanu– Detaco LTD a renuntat la judecata

 1. Dosar 44215/3/2018

Obiect: Interventie Detaco la DM 592295 din 12.12.2018 Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 23630/3/2019

Obiect: Mentiune Detaco – PV AGA 22.05.2019

 1. Dosar 25883/3/2019

Obiect: DM 489168 din 27.08.2019 notare sechestru actiuni – Detaco LTD a renuntat la judecata

 1. Dosar 786/3/2019

Obiect: Suspendare efecte AGOA 06-12-2018

 1. Dosar 13181/3/2019

Obiect: Ordonanta Presedintiala suspendare efecte hotarare autorizare AGOA din 21 mai 2019

 1. Dosar 17838/3/2019

Obiect: Actiune in anulare AGOA 21-22.05.2019 Europrest-Romprest

 1. Dosar 18051/3/2019

Obiect Actiune in constatare conflict interese si anulare partiala AGA 22.05 – Detaco LTD

 1. Dosar 569/3/2019

Obiect: Interventie Detaco la mentiune 4159 din 08-01-2019 – Detaco LTD a renuntat la judecata. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 38755/3/2019

Obiect: OP Detaco pentru dividende 2019 – suspendat

 1. Dosar 32947/3/2019

Obiect: Actiune in anulare Detaco pct.5 AGOA Romprest 18.10.2019

 1. Dosar 38758/3/2019

Obiect: Ordonanta presedintiala Detaco nelegalitate conv AGOA 27.04.2020, autorizare convocare AGOA

 1. Dosar 9379/3/2020

Obiect: Ordonanta Presedintiala suspendare din functie a Directorului General Adjunct-Vicepresedinte CA Adimi Marian Bogdan

 1. Dosar 27186/3/2020

Obiect: Cerere Interventie Detaco 2 punct de lucru. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 27055/3/2020

Obiect: Cerere Interventie Detaco 1 punct de lucru. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 26723/3/2020

Obiect: Ordonanta Presedintiala formulate de Detaco pentru reprezentarea Compania Romprest Service S.A. de catre Beniamin Cioanta Pacuraru

 1. Dosar 25906/3/2020

Obiect: Cerere interventie Europrest la mentiunea din oficiu ONRC de inscriere a hotararii din dosarul 21717/3/2020 – pe rol

 1. Dosar 22823/3/2020

Obiect: Interventie Europrest la mentiunea Companiei Romprest Service S.A. cu privire la numire BCP presedinte

 1. Dosar 22512/3/2020

Obiect: Cerere interventie Detaco la mentiunea de prelungire sediu. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 22324/3/2020

Obiect: Cerere interventie Detaco la mentiunea de prelungire sediu. Se aduc prejudicii grave, periclitand activitatea societatii, prin obstructionarea desfasurarii relatiilor comerciale, prin imposibilitatea inscrierii in registrul public a oricarei mentiuni cu privire la structura si/sau administrarea companiei

 1. Dosar 21717/3/2020

Obiect: Ordonanta Presedintiala suspendare efecte AGA Detaco 27-28.07.2020

 1. Dosar 21661/3/2020

Obiect: Actiune in anulare AGA Detaco 27-28.07.2020 – pe rol

 1. Dosar 20711/3/2020

Obiect: Detaco actiune anulare AGOA Romprest– pe rol

 1. Dosar 20572/3/2020

Obiect: Cerere de interventie Europrest la mentiunea pentru numire Beniamin Cioanta Pacuraru presedinte CA – pe rol

 1. Dosar 20292/3/2020

Obiect: Cerere interventie Detaco – AGA RPS – 28.07.2020 – numire administrator – formulata tardiv

 1. Dosar 19642/3/2020

Obiect: Cerere de interventie Europrest la mentiunea de numire a lui Beniamin Cioanta Pacuraru in functia de Presedinte al CA. Cererea de lamurire a dispozitivului are termen de pronuntare in data de 10.02.2021.

 1. Dosar 16992/3/2020

Obiect: Autorizare convocare AGA – pe rol

 1. Dosar 9743/3/2020

Obiect: Actiune suspendarea administratorului Adimi Marian Bogdan – pe rol

 1. Dosar 3132/3/2021

Obiect: Cerere interventie Europrest plangere rezolutie director ONRC – 2– pe rol

 1. Dosar 3126/3/2021

Obiect: Cerere interventie Europrest plangere rezolutie director ONRC – 1 – pe rol

 1. Dosar 2950/3/2021

Obiect: Plangere impotriva rezolutiei 1938/2021 formulata de Beniamin Cioanta Pacuraru – pe rol

 1. Dosar 2944/3/2021

Obiect: Plangere impotriva rezolutiei 1938/2021 formulata de Detaco LTD – pe rol

 1. Dosar 692/3/2021

Obiect: Cerere interventie Detaco inregistrare punct de lucru, depunere certificate de grefa din dosarul 27055/3/2020pe rol

 1. Dosar 358/3/2021

Obiect: Cerere interventie Europrest la depunerea hotararii din dosarul nr. 19642/3/2020 – pe rol

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Ar fi frumos si anchetat si condamnat

 2. Întărâtă-i drace, să vedem ce se întâmplă

 3. nu pot sa cred ca astfel de istorii se intampla la o onorabila firma de gunoieri. ma refer, evident, la Realitatea TV.

 4. Infractor e Adimi si cu gloata lor de incompetenti