G4Media.ro

Document: Activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor şi barurilor din judeţele Argeş, Braşov, Constanţa,…

Document: Activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor şi barurilor din judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi din municipiul Bucureşti nu poate începe înainte de ora 06,00 şi nu se poate prelungi după ora 23,00

Potrivit unei hotărâri a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care va intra în vigoare începând de duminică, ora 12,00, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor şi barurilor din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti nu poate începe înainte de ora 06,00 şi nu se poate prelungi după ora 23,00.

„Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea, de la nivelul judeţelor Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti, nu poate începe înainte de orele 06,00 şi nu se poate prelungi după orele 23,00″, prevede Hotărârea Nr. 38 a CNSU.

Totodată, programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc în cele şapte judeţe şi în Bucureşti nu poate începe înainte de ora 06,00 şi nu se poate prelungi după ora 23,00.

Măsura se aplică pentru o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită prin hotărâre a CNSU.

HOTĂRÂRE nr. 38 din 01.08.2020

privind stabilirea programului de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități specifice precum jocuri de noroc sau terase, baruri, cluburi și alte asemenea de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București,

Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art.1 (1) Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 23.00.

(2) Măsura prevăzută la alin. (1) intră în vigoare începând cu data de 02.08.2020 orele 12.00, se aplică pentru o perioadă de 14 zile și poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Art.2 Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 23.00.

(2) Măsura prevăzută la alin. (1) intră în vigoare începând cu data de 02.08.2020 orele 12.00, se aplică pentru o perioadă de 14 zile și poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Art.3 Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Sursa foto: InquamPhotos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. de ce plm nu le inchide

  2. Atentie! Virusul COVID-19 este mult mai puternic în intervalul orar 23:00 – 6:00 decât în celelalte ore, așa că, va rugăm, fiți cu bagare de seamă, purtați mască și devreme acasă. La ora 23:00 se dă stingerea! Vă mulțumim pentru înțelegere! Noapte bună România, oriunde te-ai afla!

  3. Pentru toto drogatii, prostiatuatele, hotii…baieti nu mai faceti amiaza ca sa fiti apti de „munca” seara si sa deranjati turistii veniti la odihna in statiuni-actionati dupa amiaza sau mai bine emigrati…..

  4. Bine că e asta știrea principală și nu că s-au decis candidații comuni la București…

    • Poate ca e momentul sa mai auzim si de tara ca ne-am saturat de Bucuresti – Dalas si telenovela.

  5. Foarte bine, dar insuficient.

  6. Și ei cred că persoanele care veneau după 23 vor sta acasă? Eu zic că vor veni mai devreme, producând aglomerații.
    Fără un experiment, fără a măsura efectul, orice măsură, din capul unui politician, de obicei are efecte inverse.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.