G4Media.ro

DOCUMENT A fost depusă sesizare oficială, în privința tezei de doctorat a…

DOCUMENT A fost depusă sesizare oficială, în privința tezei de doctorat a premierului Ciucă, la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, singura instituție abilitată să verifice plagiate

Deputatul USR Mihai Polițeanu anunță că a depus oficial sesizare în privința tezei e doctorat a premierului Ciucă la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU). Această instituție este singura din țară, abilitată să constate un plagiat.

„Am sesizat CNATDCU cu privire la posibilul plagiat al tezei de doctorat a prim-ministrului Guvernului României, Nicolae Ciucă. Am făcut acest lucru în baza art. 3 și 4, Anexa nr. 3 din Ordinul nr. 5229/17.08.2020”, a anunțat Mihai Polițeanu.

sursa Facebook: Mihai Politeanu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

41 comentarii

 1. porcalaul asta, extrem de lacom si prost, trebuie sa dispara din spatiul public; a devenit nefrecventabil pentru clubul select ue-nato in care, din fericire, ne aflam.

 2. Astia de la CNATDCU nu au voie sa se auto-sesizeze?

  • Nu, sunt anonimi unii cu alții.
   Daca salariul intra lunar in cont nici nu-i vezi pe la birou.

  • institutia in sine nu se poat autosesiza, Sercan afirma asta cu subiect si predicat.

  • Vor taragana la maxim.
   Nimeni nu vrea sa faca nimic daca postul e asigurat, salariul vine oricum…
   Poate daca era in subordinea parlamentului era mai clar cine nu are chef sa faca nimic iar daca fac totusi ceva e rezultatul unui… vot si nu un rezultat logic.

 3. Je suise Mihai Polițeanu!

 4. bine a facut sa isi ceara apoi scuze toti habarnistii impreuna cu sustibatorii

 5. Demisia! Ești militar,ai onoare sau nu? Este simplu… Sau esti un HOT care asta ai făcut toată viața?

 6. Este foarte posibil ca doctorul Ciomu, pardon, Ciuca, sa se aleaga cu fracturi deschise daca pune mana pe un pix.

  • Mai probabil asta sa pățiți dvs, propagandiștii anti occidentali deghizați în antivaxeri daca duceți mana la tâmplă. Așa că aveți grijă când vă salutați superiorii.

  • Mai degrabă sa nu vi se întâmple asta dvs, propagandiștilor anti occidentali deghizați în antivaxeri, cand duceți mana la cap.

 7. PE cine O FI SUPARAT ciuca ? CE CONTRACTE A INCURCAT ? MMM ?

  • sunt interese mari la mijloc evident

  • Iti dai seama cu cine s-a luptat el, săracu’ plagiator.
   Zic să îi luați pe nesimțiții de la Camera de Comert si să o tuliti in Piața Victoriei să apărați plagiatorii mincinoși speciali.

 8. Poza este sugestiva. Tipic lustragiu de pantofi. A ajuns la 55 de ani si nu are nicio realizare personala notabila. Sa fi capra toata viata ca sa ai privilegii este jenant. Mai ales pentru militar.

 9. Acesta este demersul legal la suspiciuni de plagiat, nu prostiile spuse de Ciucă cum că a cerut verificarea plagiatului la Universitate, adică se autoverifică (care sunt subalterii lui). Ei nu știu cum să mușamalizeze cazul! Mai mult, Iohanis a sustinut aberațiile spuse de Ciucă cu verificarea.

 10. Romanul care n-a furat sau tâlhărit sa arunce primul cu piatra in nesimțit.

 11. Molăul a dat ordin clar sa se încadreze în aia 4 % s nu fie plagiat, și asa va fi….

 12. Băi, ăștia sunt inconștienți?! Păi dl. Președinte a anticipat norii razboiului la granița nostră și special l-a pus pe General premier! Incredibil cât de neaveniți sunt useristii ăștia!

  • Crezi ca Romania in der Dose per Gen. Ciuca? Doar in el sta Armata Română? Daca e asa, propun in prima linie pe Johannes , Câți, toți parlamentarii și toți cei cu pensii speciale care nu au fost o zi pe front, dar au pensii speciale, iar bunicii noștri abia luau o pensie de veterani de război desi fusese luni bune pe front in al 2lea război mondial.
   Acum….prima linie cu parlamentarii noștri și pensionarii de 45 de ani cu pensii speciale :))

  • Și dacă e Ciucă premier, ce face? Ii bate pe ruși cu o mână la spate? El a fost în Sarajevo 6 luni și in Iraq cu menținerea păcii. Bătălia de la Nasyria e o mare vrajeală, făcută de PR-ul ministerului că vezi doamne fără Ciucă pierdeau americanii războiul. Sunt în armata română muuulți alți militari foarte capabili și n-au grad de general. Generali au ajuns cam toți ăia care au știut să pupe ghiulul. Avem de-a generali în țara asta cât nu are toată armata americană. Și toți au luptat….ba pe masă, ba pe sub masă. Asa că, a se lipsi !

  • Și dacă nu era faza cu Câțu, nu-l vedeai premier pe Ciucă!

 13. Coordonatorul dottorelui lui Ponta a fost Adrian Năstase !
  Coordonatorul dottorelui lui Ciuca cine a fost ?

 14. Lol iar trebuie să le facă USR-ul pe toate.

 15. Fault logic. Fractura logică e atât de gravă încât nici o tijă de oțel nu o mai poate repara. Pentru ca nu a respectat procedura de sesizare la CNATDCU asa cum este ea prevazuta in lege, este mana cereasca pentru Ciuca. Din cauza viciului de procedura comis de prostia lui Mihai Polițeanu, ca in justitie, premierul Ciuca poate scapa de plagiat. Mihai Polițeanu ai obtinut aprobarea doamnei Emilia Șercan si documentele scrise de dansa. Tu ai facut copy-paste din presa, te poate da in judecata dna Sercan ca i-ai insusit munca (furt intelectual). Cu personaje ca tine in partid USR nu va creste in sondaje.
  Iata care sunt pasii legali pentru depunerea unei sesizari de plagiat la CNATDCU:
  https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-25314207-mircea-dumitru-vicepresedinte-cnatdcu-despre-suspiciunile-plagiat-cazul-premierului-ciuca-verificarea-tezei-catre-universitate-nu-are-legal-nicio-relevanta-doar-cnatdcu-poate-face-analiza-cine-poate-d.htm

 16. Ghinion, și Ciuca a făcut bani de 6 case in urma acestui doctorat, și nu îi va returna nici el asa cum nici johannes nu a returnat banii din închirierea caselor…..ghinion, a fost prins :)))
  Acum….urmeaza Treceti batalioane Armata Română, la arme cu frunze si flori :)), numai ca : frunze si flori avem dar ne lipsesc armele și batalioanele, asta da GHINION:))

 17. Bravo Shere Khan nota 10. Dar unde sunt ziariștii cu biluțe, ei nu văd nimic sau sunt la casierie să-și ia solda. Rușii nu au cum intra in Romania că vor calca pe generalii de carton in frunte cu Izmenarul interesului național Gabriel Oprea. Ciucă da este doctor general. A știut să-și facă o cazemată in jurul tezei de doctorat. Este doctor se aude de la o poștă. Vorbește cum scriu doctorii. Vrednic este.